Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális vagy sem? Most akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális vagy sem? Most akkor hogy is van ez, fiúk?

Figyelt kérdés
A barátom szeretné, ha orálisan is kényeztetném. Mondtam neki, hogy ok, de csak akkor, ha előbb ő is megteszi velem egy felcsatolhatóval. Erre tisztára kiakadt. Nem értem, miért. Ha a nők bekaphatják, akkor a férfiak miért nem?
2011. ápr. 22. 17:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/137 anonim ***** válasza:
Tehát szerinted ez csak egy szolgáltatás,amit mi nem élvezünk,csak elvárunk...
2011. ápr. 22. 17:58
 62/137 A kérdező kommentje:

ma 17:56

"Én azért várom el, mert élvezem,"

És ha a lány nem élvezi, hogy leszpohat?

"a lány is általában azért várja el a nyalást, mert élvezi, szóval szerintem oda vissza meg van az elvárás és az élvezet is."

A logikád ott bukik meg, hogy a férfi és a nő nem egyenlő. Amíg a férfinak csak ki kell nyújtani a nyelvét, addig a nőnek magába kell fogadni a férfi egyik testrészét. Na, ez a nagyon nem mindegy.

63/137 anonim ***** válasza:
ha a barátod megkér rá nem értem mért nem teszed, Gondolom ha te megkéred valamire,a szopáson kivul megteszi neked. Tuti csak a pénzére buksz,hogy fenntart,de nem szereted ot. Utálom az ilyeneket
 64/137 A kérdező kommentje:

ma 17:58

"Tehát szerinted ez csak egy szolgáltatás,amit mi nem élvezünk,csak elvárunk..."

Ha nem így lenne, a férfiak nem csalnák meg a párjukat csak azért, hogy másutt megkapják ezt.

2011. ápr. 22. 17:59
 65/137 anonim ***** válasza:
Én szeretem szopogatni a barátnőm csiklóját,akkor a pokol tüzén fogok elégni?Hiszen a az ő testrésze és én befogadtam ááááááá
2011. ápr. 22. 17:59
 66/137 anonim ***** válasza:
0%
Te agyilag nagyon korlátolt vagy te nő.:D
2011. ápr. 22. 18:00
 67/137 A kérdező kommentje:

ma 17:58

"ha a barátod megkér rá nem értem mért nem teszed,"

:) És ha a nőnek nem esik jól?

"Gondolom ha te megkéred valamire,a szopáson kivul megteszi neked."

Nem éppen.

"Tuti csak a pénzére buksz,hogy fenntart,de nem szereted ot. Utálom az ilyeneket."

Milyen jó, hogy szinte semmit sem tudsz rólam, mégis ítélezel felettem.

2011. ápr. 22. 18:01
 68/137 A kérdező kommentje:

ma 17:59

"Én szeretem szopogatni a barátnőm csiklóját,akkor a pokol tüzén fogok elégni?Hiszen a az ő testrésze és én befogadtam áááááá"

És mesélj nekem: ha nem élveznéd, egy kicsit sem, a barátnőd mégis elvárná, ha meg nem tennéd meg és ő elmenne más férfihoz, aki megteszi neked, te hogyan is éreznéd magadat?

2011. ápr. 22. 18:02
 69/137 anonim ***** válasza:
A szájas dolgot azért írtam, mert te is pont ugyanazzal érveltél a seggnyalás ellen. Ne mondj magadnak ellent és tanulj meg szöveget értelmezni. A száj evésre való, szóval te a csókot felejtsd ku.rvára el akkor. Nem arra van.
2011. ápr. 22. 18:03
 70/137 A kérdező kommentje:
*neki
2011. ápr. 22. 18:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!