Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális vagy sem? Most akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális vagy sem? Most akkor hogy is van ez, fiúk?

Figyelt kérdés
A barátom szeretné, ha orálisan is kényeztetném. Mondtam neki, hogy ok, de csak akkor, ha előbb ő is megteszi velem egy felcsatolhatóval. Erre tisztára kiakadt. Nem értem, miért. Ha a nők bekaphatják, akkor a férfiak miért nem?
2011. ápr. 22. 17:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/137 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

Az ember olyat kérjen a szexben a párjától, amit ő maga is megtenne.

A komment megírásának időpontja: ma 17:08

Igen, neked pedig ilyenkor azt kellene tőle elvárnod, hogy kinyaljon. Ez így neked nyújtana is valódi élvezetet, nem?

Igen

2011. ápr. 22. 17:13
 12/137 anonim ***** válasza:
70%

Én basztam már 21évest.:D

Egyszerűbb,ha azt mondod neki,hogy neked megalázó,hogy lesz°°pd.Sokkal egyenesebb.

2011. ápr. 22. 17:15
 13/137 A kérdező kommentje:

ma 17:13

"Igen, neked pedig ilyenkor azt kellene tőle elvárnod, hogy kinyaljon."

Merthogy? A férfi a nyalással semmit sem vesz a szájába.

"Ez így neked nyújtana is valódi élvezetet, nem?"

De nem az élvezetről szólt a kérdés, hanem az elvárásokról.

2011. ápr. 22. 17:15
 14/137 A kérdező kommentje:

ma 17:15

Igen, és akkor én leszek a rossz, aki nem szereti a párját, stb.

2011. ápr. 22. 17:16
 15/137 anonim ***** válasza:
54%
Nem leszel rossz,keres majd olyat,aki lepippantja.Lehetnél vele őszinte,de inkább jössz ezzel a hülye műfaszos ötlettel,az nem azért van.
2011. ápr. 22. 17:18
 16/137 anonim ***** válasza:
100%

"De nem az élvezetről szólt a kérdés, hanem az elvárásokról."

A komment megírásának időpontja: ma 17:15

de minek vársz te ilyeneket el tőle? ő is azért vár el ilyet tőled mert élvezetet nyújt neki? Miért nem vársz el te is inkább valami olyasmit ami neked is ugyanolyan szintű élvezetet nyújtana?

2011. ápr. 22. 17:20
 17/137 anonim ***** válasza:
32%
17.10-es vagyok Én is basztam már 21 évest, de még olyat nem aki le akarta szoptatni magát.:D
2011. ápr. 22. 17:21
 18/137 anonim ***** válasza:
100%
Na olyat még én sem basztam.Sírógörcsöt kaptam,amikor elolvastam a kérdést.:))))))))
2011. ápr. 22. 17:23
 19/137 anonim ***** válasza:
56%

Akkor az a minimum, hogy belenyomod a méteres felcsatolhatót a seggébe. Végül is, ő is megdug a farkával, akkor elvárható, hogy te is megtegyed. Az elvárásokon a hangsúly!

Fogdossa a melled? Csináld te is, de úgy, mintha nagy tőgye lenne. Te is mondtad, csak olyat várjon el az ember, amit ő is megcsinálna.

A nyalásról ugye nem is beszélve. Nincs puncija? Találj máshol likat.

20/137 anonim ***** válasza:
67%

Nagy arc lehetsz csáje:DDD

Véégülis, valahol igazad van:D

Ezt akár fel lehet úgyis fogni, hogy valamelyik férfi egyenesen elvárja, hogy a lány lenyelje. Nos, én ezzel vagyok úgy, hogy ha a pasi is lenyeli, akkor én is. Ha ő képes az egész cuccot lenyelni, akkor utána meg sem szólalok. Persze eddig ezt egyik se tette meg:)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!