Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális vagy sem? Most akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális vagy sem? Most akkor hogy is van ez, fiúk?

Figyelt kérdés
A barátom szeretné, ha orálisan is kényeztetném. Mondtam neki, hogy ok, de csak akkor, ha előbb ő is megteszi velem egy felcsatolhatóval. Erre tisztára kiakadt. Nem értem, miért. Ha a nők bekaphatják, akkor a férfiak miért nem?
2011. ápr. 22. 17:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/137 anonim ***** válasza:
A kérdés kamu volt, de azért jó volt rá válaszolni, bár már az elején sántított. Viszont nekem nem esett le,hogy egy férfi ezzel mit akart tesztelni és min bukott meg a nagyközönség. Feminista szöveg volt ami ráadásul marhaság.Szerintem az bukik, aki ezzel képes egyetérteni.
2011. ápr. 22. 18:49
 132/137 anonim ***** válasza:
Te buktál el, nem mi. Ép eszű ember ellened érvel, csak olvasd el megint amiket írtál.
2011. ápr. 22. 18:51
 133/137 A kérdező kommentje:
Azt hiszitek, hogy normálisak vagytok, csak azért mert egyformák vagytok. :) Jellemző.
2011. ápr. 22. 18:52
 134/137 anonim ***** válasza:
a kérdés nem volt kamu... csak így leplezi magát. ha meg pasi vagy és nem szereted az orált akkor eléggé bu.zi lehetsz
2011. ápr. 22. 18:55
 135/137 A kérdező kommentje:

ma 18:55

"a kérdés nem volt kamu..."

Dehogynem, csak te erre még most sem eszméltél rá. :D

"csak így leplezi magát. ha meg pasi vagy és nem szereted az orált akkor eléggé bu.zi lehetsz"

Gratulálok. Tehát te ez alapján minősíted a saját férfitársaidat. :D Csak azon gondolkodom, hogy ez mostanság divat, vagy születési rendellenesség.

2011. ápr. 22. 18:59
 136/137 anonim ***** válasza:
szerintem te vagy szuletési rendellenesség. lehethogy gondjaid vannak hogy nonek játszod meg magad...
2011. ápr. 22. 19:01
 137/137 anonim ***** válasza:
De miért nem elég neked ha csak simán kinyal téged?Minek kell müfarkat szopnia? Bár én megtenném neked azt is:)
2011. ápr. 28. 12:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!