Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális vagy sem? Most akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális vagy sem? Most akkor hogy is van ez, fiúk?

Figyelt kérdés
A barátom szeretné, ha orálisan is kényeztetném. Mondtam neki, hogy ok, de csak akkor, ha előbb ő is megteszi velem egy felcsatolhatóval. Erre tisztára kiakadt. Nem értem, miért. Ha a nők bekaphatják, akkor a férfiak miért nem?
2011. ápr. 22. 17:02
 121/137 anonim ***** válasza:

18:34-es vagyok.

Nem érted. Neked nem farkad van, hogy leszopjon. Igy ő csak nyalni tud téged. Vagy mielőtt téged kinyal te is kipróbálod ezt?

2011. ápr. 22. 18:42
 122/137 anonim ***** válasza:

18:38

Hagyd már a feminista szövegelést, mindkét nem oda-vissza csalja a másikat.

2011. ápr. 22. 18:42
 123/137 anonim ***** válasza:
Kér tőled valamit a barátod amit ő élvezne és szeretne...te meg erre olyat kérsz cserébe ami hülyeség, mert a pasik nem szopnak hanem nyalnak,már a nem ferde beállítottságúak.Írtad itt hogy ő ha nyal nem kap be semmit te meg neki igen, azért ha belegondolsz a pasik se biztos hogy élvezik a nyalást attól független hogy nem kapnak be semmit, még is megteszik a csajért, a csajok meg bekapnak valamit.Szerintem ok az hogy a kölcsönösség meg legyen de akkor sem úgy hogy ő meg műbrokit szopogasson...Te se raksz be neki semmit sehova ő meg neked igen, azt is élvezitek mind 2en, most te neki bekapod amit ő élvez te nem, cserébe ő kinyal ahol meg fordítva van.Ezt kéne tőle cserébe elvárnod nem hogy műbrokit vegyen be, bár meglátásom szerint téged nagyon nem izgat ez a srác...
2011. ápr. 22. 18:43
 124/137 A kérdező kommentje:

ma 18:41

Igazad van. Jobb lesz valaki mással. :)

2011. ápr. 22. 18:44
 125/137 anonim ***** válasza:
Ész érvekkel nem lehet hatni erre a nőre,kár is próbálkozni.Amíg le nem szopta a barátja addig nem nyugszik.
2011. ápr. 22. 18:44
 126/137 A kérdező kommentje:

Azért figyeljétek meg, mennyi komment született mennyi idő alatt. :D Hogy a férfiak ennyire oda legyenek az orálért. :D:D:D

Na, amúgy férfi voltam, csak le akartam tesztelni a nagyközönséget. Gratulálok, ismét megbuktatok.

2011. ápr. 22. 18:45
 127/137 anonim ***** válasza:
Khm, viszont én tényleg nő voltam :)
2011. ápr. 22. 18:46
 128/137 anonim ***** válasza:
45%

Én is a kérdezővel értek egyet!

Ez a szopás egy felesleges- de nagyon elterjedt divat és elvárás!

Hál' Istennek nekem eddig nem volt szopásmániás pasim de ne is legyen!

Ha lenne megmondanám neki hogy NEM. Mert viszolygok tőle. Szerintem természetellenes egy faszt a számba venni és lenyelni meg egyenesen undorító.

Az análszex is az. Aki látens homoszexuális, az keressen magának egy férfit és dugja meg! -segg az segg!

Mivel a nőknek sajnos nincs nagy dorong farkuk, ezért nem tudnak megalázni egy pasit sem hogy "na gyere mááá, bedugom a szádba, a seggedbe, a füledbe, az orrodba csak jóóó szűk legyen ...az h te mit érzel az mááá mellékes!"

A nő passzívabb jóval, mivel neki az orgazmus sem spontán jön mint a pasiknak -főleg az aktus közben.

Ha egy nő szophat egy férfit, egy férfi mért nem szop le egy másik férfit-persze csak azért hogy pl. a barátjának(haver) örömet szerezzen!Nem homokos, hanem hetero! A farok az farok, az ondó az ondó!

A lenyelésről: a pasik miért nem nyelik ki le? A nőtől mi jogon várják el? Ha azt mondom oké belehugyozok a szájába, akkor felcsattan, hogy az nem ér!!! Miért ha van orál, van anál, akkor van pisi-kaki szex is!

Van hármas szex is! Ha azt mondaná a barátnőtök hogy legyen hármas szex úgy h 2 férfi egy nő? Akkor mi van? Azért tegyétek meg, mert szeretitek...

Igaza van a kérdezőnek: a szex úgy jó ha csak úgy csinálják, ami mindkét félnek jó.

Nem tudom mi lenne ha a nőknek is lenne farkuk és dugdosnák minden hova ahova befér...

Basszus azért más a nyalás mint a szopás. Én is elnyalogatnék egy farkat az nem olyan fárasztó.

Vagy inkább nyalnék egy puncit, pedig még leszbi sem vagyok:P

2011. ápr. 22. 18:46
 129/137 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és odavagyok az orálért. Bármikor megcsinálnám a barátomnak és cserébe azt várnám el, hogy kinyaljon és nem azt, hogy egy műfaszt leszopjon. Nagyon furcsa egy csaj vagy.
2011. ápr. 22. 18:48
 130/137 anonim ***** válasza:
Törvényesen be kellene szüntetni a szopást. Csak csecsemők szophatnak:)
2011. ápr. 22. 18:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!