Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen bugyit láttok szívesen egy lányon?
Figyelt kérdés
Normál bugyi, Francia alsó, Sort, Tanga vagy egyéb. Mi a véleményetek ezekről?2011. ápr. 22. 16:51
1/14 anonim válasza:
Bármelyiket. Úgyis az érdekel, aki viseli. És ha a barátnőm, előbb-utóbb úgyis megszabadítom tőle. :)
3/14 anonim válasza:
Én a francia bugyit szeretem! az nem k.urvás, van egy kis szolid elegancia benne, de ugyanakkor eszméletlenül szexi is. A szeméremdomb és a fenék vonalait nagyon jól ki tudja hangsúlyozni.
4/14 anonim válasza:
Én is a franciára szavazok, de mindegy. A csaj a lényeg, nem a bugyogó.
6/14 anonim válasza:
Franciabugyi a legvadítóbb. :)
23F
7/14 anonim válasza:
a lityót:-) nem ám..a tangát:-)
10/14 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 17:01
Az elsőn neked a csaj feneke tetszik, nem a bugyi, másodikon meg nincs is puncija a csajszinak, v le van retusálva.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!