Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Ha egy csak épp menstru...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha egy csak épp menstruál, ti lefeküdnétek vele?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 15:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
nem az fáj neki görcsöl a hasa az kell h még én is berakjam neki nem semmiféleképpen nem tenném
2011. ápr. 22. 15:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő is akarja. Volt már rá példa, de nem rendszeres.
2011. ápr. 22. 15:27
 3/16 A kérdező kommentje:
De úgy,hogy a lány is akarja. Miben más így csinálni?
2011. ápr. 22. 15:28
 4/16 anonim válasza:

De miért akarná???

minden egyéb panasza van, ebben az időszakban én vagyok neki a legkisebb problémája.

2011. ápr. 22. 15:32
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ha van kedve hozzá :)

Annyiban más, hogy törölköző kötelező (de legalábbis erősen ajánlott a lány alá), nem árt maradni az egyszerű pózoknál (a lány legyen alul, mert különben minden véres lesz) és persze kötelező a zuhany :)

Egyébként én nem vettem észre semmi mást. Persze az orális szex is kizárt :)

2011. ápr. 22. 15:32
 6/16 anonim ***** válasza:

Véres lesz a drágasszágom.

Egyébként a menstruációs görcsöket épp hogy oldja a szex, de persze ehhez nem feltélen szükséges behatolni.

2011. ápr. 22. 15:33
 7/16 A kérdező kommentje:
És ha a pasi is akarja, akkor gondolom nem tartja undorítónak. Mert pl barátnöm palija undorítónak tartja :S
2011. ápr. 22. 15:40
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
Miben más?Mennyiben tér el egy ebéd a vérengzéstől?Annyiban más,hogy véres lesz a kuki,meg kb minden,ha bevadultok..,ha bírjátok a vér szagát-látványát akkor toljátok.Nyaltam már ki menstruáló lányt,hát had ne mondjam állt a vér a csaj alatt.Számba nem sok ment,bár igazából csak a fémes ízre emlékszem..
2011. ápr. 22. 15:42
 9/16 anonim ***** válasza:
61%
Még annyit tennék hozzá,hogy úgy kb az aktus közben jött meg neki,nem volt betervezve.
2011. ápr. 22. 15:44
 10/16 anonim ***** válasza:
ha neki ez kell akkor igen de csak gumival.
2011. ápr. 22. 15:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!