Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ilyen a mai szexualitás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a mai szexualitás?

Figyelt kérdés

Miért a mennyiség, és miért nem inkább a minőség?

Miért az élvezetek habzsolása, és miért nem inkább a pillanat kiélvezése?

Miért a sok skalp, és miért nem inkább a kevesebb, de értékesebb párkapcsolat?

Miért az extrémitás és miért nem inkább az intimitás?

Miért az "én" és miért nem a "mi"?

2011. ápr. 22. 14:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Ezek nagy filozófiai kérdések...

Válaszolj magadnak. Emberfüggő. Én spec. nem habzsolok, nem rohanok, a pillanatnyi élvezetre megyek, nem a skalpokra, és a barátnőm a fontos, nem én.

2011. ápr. 22. 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Felgyorsult az élet. A mennyiség pedig a minőség rovására megy."Gyorsan, mindent".
2011. ápr. 22. 14:53
 3/10 Darcy01 ***** válasza:
Szerintem nem lehet azért ennyire általánosítani. Sajnos a médiából folyamatosan az ömlik, mint amit leírtál. De a normális, hétköznapi embereknél biztosan nincs így.
2011. ápr. 22. 14:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy filozófikus, de mégiscsak a témába vág. :)
2011. ápr. 22. 14:54
 5/10 A kérdező kommentje:

Darcy01

Szerintem meg de. Ha egy picit is belemélyed valaki ebbe az oldalba, láthatja. Vagy ide nem átlagemberek járnának? Szerintem de.

2011. ápr. 22. 14:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Jaja filozofikus..

De azt szemmel kell tartani, hogy mi a valóság és mit sugall a közhangulat, a média és hasonlók amik elvileg minket próbálnak befolyásolni. Azért mert ma a szépség, az élvezetek habzsolása, meg ezekhez hasonlókat sugallnak azért ez még nem feltétlen igaz, max mi is ezt szeretnénk.

Nekem a legjobb példám a szépségideál az izmos vékony férfi, a vékony sportosabb csaj. Ehhez képest Magyarországon minden 3 dik ember túlsúlyos tehát mondjuk 33% és további 40% súlyproblémákkal küzd. Szóval attól mert ezt érezzük szexinek, meg ezt sugallják még nincs semmi úgy a valóságban.

2011. ápr. 22. 14:57
 7/10 A kérdező kommentje:

ma 14:57

Na várj, miről beszélünk? Arról, hogy az emberek vágyai szerint milyenek lennének a - mondjuk ellenekező nem - tagjai, vagy, hogy valójában milyenek?

Igen, a média ezt sulykolja, és a legtöbb embernél ez hatásos is, a vágyaik jócskán eldeformálódnak. A valóság meg a legtöbbször nem egyezik a vágyaikkal, és pont ezért nem boldogok.

2011. ápr. 22. 14:59
 8/10 Darcy01 ***** válasza:

Ebben igazad van kérdező.

Akkor csak a magam nevében beszélek: rám a mondataid második fele igaz.

2011. ápr. 22. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:

14:57-es vagyok

Igen ez teljesen igaz és ezért van gyakran az hogy kitűznek maguknak egy célt az emberek amit el akarnak érni, egy jó pasi megszerzését jó munka elérését, diplomát, .....

És amikor megszerzik rájönnek, hogy egy kicsivel sem lettek boldogabbak tőle, mert valójában nem ők akarják ezt hanem mert ha azt látják a tv-ben ha nagy háza van akkor boldog az ember. Pedig valójában tényleg az érzelmek a fontosak, nem az amit belénk súlykolnak.

2011. ápr. 22. 15:09
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, szuper válaszok.

Most már azoknak a véleménye is érdekelne, akikről a érdés is szól. :)

2011. ápr. 22. 15:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!