Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Cink, ha arra izgulok, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cink, ha arra izgulok, hogy egy fiatalabb, de tapasztalt lány vegye el a szüzességem?

Figyelt kérdés
nem vagyok már szűz, de elfantáziálgatok sokszor róla, hogy mennyire adná, ha egy 3-4-5 évvel fiatalabb csaj vette volna el, szerelemből és így tanítgatott volna meg minden. elég csíra dolog, de én lef0som, mert rajtam kívül senki nem tudja:D mi erről a a véleményetek amúgy? 20f
2011. ápr. 22. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi rossz, nem értem, mi a kérdés...

Bár, ha egy 14 éves csaj tapasztalt, ott bajok vannak. :)

2011. ápr. 22. 14:05
 2/8 anonim ***** válasza:

De nem értelek.20éves vagy,hozzád simán illene egy 3-4évvel fiatalabb lány.Most mi ebben olyan nagy durranás?Bár én nő vagyok,nem érthetek hozzá :) de most nem mindegy,hogy egy 17évessel vagy vagy egy veled egykorú 20éves lánnyal?

22/L

2011. ápr. 22. 14:12
 3/8 A kérdező kommentje:
de ebben az a lényeg hogy lejátszom fejben a szüzességem elvesztését másképp és erre verem :D
2011. ápr. 22. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
15 éves,de tapasztalt?Szomorú,ha erre gerjedsz.
2011. ápr. 22. 14:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Manapság sok ilyet találsz. 16-17 évesen a lányok többsége már igen tapasztalt :D
2011. ápr. 22. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sok olyan van, aki ennél is durvább dolgokra veri, úgyhogy nincs veled probléma. :D
2011. ápr. 22. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:
ahogy mostanában kinéznek a fiatal csajok, háááát durva! a mostani 16-17 évesek nagyon fa*szcibálóan öltözködnek és viselkednek, szóval én megértem. elnézést a vulgáris kifejezésért, de ez a szó a legkifejezőbb.
2011. ápr. 22. 17:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha valaki minél tovább teszi ezt az izgulást, akkor évről-évre valószínűbb lesz, hogy jópár évvel fiatalabbal tudja majd csak elveszteni...
2012. júl. 26. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!