Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha lenyeltem a ondót?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 13:16
11/22 A kérdező kommentje:
és ezt a fiúk nem gondolják gáznak ha egy lány ilyet csinál?
2011. ápr. 22. 13:36
12/22 mr.brown válasza:
Nem lesz semmi bajod, a csempészek is így szokták átcsempészni a drogot.
13/22 anonim válasza:
Nem tartják gáznak. A legtöbb fiú ezt nagyon is értékeli, ez a legnagyobb álmuk.
14/22 A kérdező kommentje:
és miért örülnek neki?
2011. ápr. 22. 13:48
15/22 anonim válasza:
Te is örülsz, ha valaki teljesíti a legtitkosabb vágyadat, ugye?
16/22 A kérdező kommentje:
persze hogy örülök, de ne már hogy ez minden fiúnak az álma:D
2011. ápr. 22. 14:18
17/22 anonim válasza:
Jó, lehet, hogy nem mindegyiknek, de soknak. És ha azt látja, hogy te is szívesen és élvezettel csinálod, akkor még jobban örül neki.
18/22 anonim válasza:
fiú vagyok, és szeretem ha a lány lenyeli nekem, és ami azt illeti nem tudom hogy miért :D
20/22 LastDave válasza:
Nem lesz bajod. Ha ettől baja lenne az embernek, már elterjedt volna, mindenki tudott volna róla, hiszen sokan csinálják :D és nem minden fiú álma, h a csaj nyelje az ondót, mint kacsa a nokedlit. személy szerint én nem tom mi ebben az izgató :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!