Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány éves kortól igazán érett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól igazán érett egy hölgy?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem a kor határozza meg, hogy milyen érett egy nő!

Mondjuk ez két értelmű, biológiai érettségre, vagy szellemi érettségre gondolsz?

2011. ápr. 22. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Elvileg a serdülőkor után, azaz huszonegy-két éves kortól. Az más kérdés, hogy minden 14 éves kislány érettebbnek gondolja magát a többieknél. :)
2011. ápr. 22. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:

biológiailag akár 10 évesen is érett lehet, (menstruáció meg effélél)

De lelkileg mindenki más. Attól függ mire, szexre én már okés, de amúgy sztem örök gyerek maradok. A felnőttek, tisztelet a kivételnek, szürkék és unalmasak.

2011. ápr. 22. 11:51
 4/8 anonim ***** válasza:

ma 11:51

A gyerekek sosem nőnek fel csak megtanulnak viselkedni!

2011. ápr. 22. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Találkoztam már feltűnően érett 17 éves lánnyal, sok 20-21 évest lekörözött. De szerintem is 20-21 éves kor után komolyodnak meg.

23/F

2011. ápr. 22. 11:56
 6/8 anonim ***** válasza:
a környezetemben lévők kb 17 éves koruktól, de ahogy mondták, nem a kortól függ, csak ez az én tapasztalatom.
2011. ápr. 22. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:

11: 53

Más a viselkedés és más a fapofaság. Viselkedni én is tudok. De már bocs, a nagymamám az élő példa, hogy zenétbömböltetni és énekelni nem gyerekes dolog. Koncetre jár és netezik. Emellett süt főz takarít és ápolja a lelkemet. ÉÉÉs mindent elmondhatok neki, még a szexről is, nem kezd sápítozni.

2011. ápr. 22. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon sok múlik azon, hogy az illető(lány, vagy fiú) miken ment át élete során.Milyen élettapasztalattal rendelkezik.

Tehát lehet abszolút felelősségtudó és érett egy 20 éves fiatal, míg lehet valaki 30évesen még mindig éretlen anyuci-apuci gyereke, mert még sosem kellett önállóan megoldania az élete során semmit!

Épp ezért nehéz ezt korban behatárolni, bár azt mondják a nők biológiailag is és lelkileg is korábban érnek, mint a férfiak!(De ez is egyénfüggő és sokat számít a háttér, ahol nevelkedett, amire nevelték a szülei!)

2011. ápr. 22. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!