Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi kell a nőnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 11:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
de a nőkkel kapcsolatban ez igaz?:D:D
2011. ápr. 22. 11:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a férfiaknak nem is csak szex meg kaja kell, azért lényegesen kevesebbek az igényeink.

Elég ha egy nő viszonylag csinos, házias, szeret, tisztel és nem csal meg. Kb. ennyi.

A nők elvárásai meg valóban ilyenek, mint ahogy leírták. Egy csomó önmagának ellentmondó tulajdonságot ötvözz magadban, és ha mindez sikerül, akkor még mindig baj lehet, hogy túl tökéletes vagy. Szóval legyél egyszerre jófiú és rosszfiú is, de ha nagyon jól kombinálod a kettőt, akkor meg az a baj. Vagyis legyél tökéletes, de ne merészelj 100%-osan tökéletes lenni.

De hiába írjuk ezt mi le, ide is idejött egy leányzó kiokosítani minket, hogy "ez nem is igaz, be beee, ciki"...igaz pontosabb leírást nem kaptunk, hogy miért is nem igaz...és nem is fogunk....na szóval ennyit erről.

2011. ápr. 22. 11:43
 13/19 anonim ***** válasza:

Erre csak azt tom mondani h idióta csajod volt eddig. Ezek a felsorolt baromságok..ugyan már.

Egyébiránt ilyen listát simán összeállítok egy férfiról is. Nálatok is vannak igények bőven. Ne mondja senki, hogy nem, mert sok sok sok fiú adta a listát h mi a frankó. Pffff.

2011. ápr. 22. 12:06
 14/19 anonim ***** válasza:
ja és a dátumokkal én vagyok gondba...xar csaj vagyok?
2011. ápr. 22. 12:07
 15/19 anonim ***** válasza:

1. hűséges

2. higiénikus

3. megbízható

4. őszinte

5. odaadó

6. jó az ágyban

7. hányingerkeltőtől egy fokkal jobban nézzen ki

8. perverz

9. szeressen, tiszta szívéből szeressen

Csak azt várom el a másiktól, amire én is képes vagyok, lehetetlen, meg hülyeséget persze nem... (nem úgy, mint más nők :P)

Nem szeretem a pénzes manuszokat (nagyképű barmok), és lesz*rom, hogy van e kocsija.

De én már férjnél vagyok! ;)

2011. ápr. 22. 12:24
 16/19 anonim válasza:
szeretet,gyengédség:)
2011. ápr. 22. 13:14
 17/19 anonim ***** válasza:
figyelem
2011. ápr. 22. 13:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát én ; )
2011. ápr. 22. 16:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Szeretet. Csak azt tudom leírni, ami nekem jól esik a kapcsolatomban. Például az,hogy

időben hazaér a hobbijáról ha megbeszéljük, hogy X időben találkozunk

amikor egy csokit hozha valahol boltba van,mert tudom,hogy gondol rám, vagy megkérdezi, hogy kell-e valami itthonra, mert akkor elhozza

vagy amikor engem hív először ha történik vele valami, hogy elmondja

ha szól hogy késik valami miatt

ha átölel és azt mondja,hogy nem tudna nélkülem élni

amikor odateszi a párnát a karjára,hogy kényelmesen feküdhessek

vagy éjjel betakar ha lecsúszik a takaró rólam

amikor megkeni a kenyeret nekem miközben együtt reggelizünk

vagy amikor szorosan átölel és megpuszilja a nyakam miközben mosogatok

Szóval csak apróságok, de ezek az apró figyelmességek boldoggá teszik az egész napom, így többet nem is kérhetek:)

2011. ápr. 22. 22:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!