Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehet az ha egy srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet az ha egy srác nagyon nehezen izgul fel?

Figyelt kérdés
Nem az lenne a normális ha már attól felizgulna ha csókolózunk? :P Jó lehet hogy ennyitől nem de amikor szexre kerülne a sor még akkor is nagyon nehezen izgul fel... Miért lehet ez? (tőle már kérdeztem azt mondja nem tudja)
2011. ápr. 22. 10:20
 1/8 A kérdező kommentje:
18 évesek vagyunk, szeret engem és azt mondja gyönyörű vagyok... szóval nem ezzel lehet a gond... vagy én nem tudom =/
2011. ápr. 22. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Örülj neki,hogy ilyen.Nekem már attól feláll,ha arra gondolok,mennyire szeretem,vagy mennyire hiányzik.Elég egy ölelés,vagy egy sima puszi és bevetésre kész vagyok.6 és fél éve járunk.

Egyébként valószínűleg változni fog ez,ahogy tapasztaltabb lesz,pozitív irányba.

2011. ápr. 22. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Megismeritek egymást és fel fog oldódni, ne aggódj. Csókolózástól sok férfi nem izgul fel, de mondjuk ha hozzásimulsz közben erősen, az már izgató lehet. Később orális ingerléssel, simogatással már biztos lesz a siker szerintem:)

Lelki eredetű természetesen a fiúnál mindez, de a gátlásai levetkőzésével enyhül. Nyilván szeret Téged és büszke Rád, így az elvárásoknak is meg szeretne felelni.

Daniella, szexológus

2011. ápr. 22. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
hát ez sráctól függ ... van olyan, akinek már a buszon feláll attól is, ha egy lányra gondol vagy zötykölődik, van akinek meg izgatásra van szükség, de ez sok mindentől függ
2011. ápr. 22. 10:40
 5/8 A kérdező kommentje:

10.40

hát pont erre lennék kíváncsi, hogy mitől függ

köszi az eddigi válaszokat!

2011. ápr. 22. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Magasabb a szexuális ingerküszöbe. Van ilyen. Ezzel vidáman, gond nélkül együtt lehet élni.
2011. ápr. 22. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Lányok sem egyformán nedvesednek. /Az utolsó vagyok/
2011. ápr. 22. 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:
semmi, nincs oka, figyelj nálunk van olyan srác, akinek már attól feláll és majdnem elsül, mert folyatja rá a tusolóban a meleg vizet, van akinek meg akkor se, ha meztelen csajszit lát, szal ez mindössze különbözőség, de nem tudsz vele mit kezdeni, max annyi lehet h te nem izgatod eléggé, hát ezt meg nem tudod leellenőrizni sajnos
2011. ápr. 22. 10:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!