Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki még nincs 17, és 7 pasival feküdt le?

Figyelt kérdés
Ja,asszem szerelmes voltam bele..bár lehet,hogy csak hiányzott,és elvileg én voltam "erőszakos",de miután ezt elmondta,teljesen elszállt a "bizalom"...
2011. ápr. 22. 08:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
ribi
2011. ápr. 22. 08:25
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
lotyó
2011. ápr. 22. 08:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hi

Szerintem egy olyan csaj aki 17 évesen már túlvan 7 pasin az nemigazán tud megmaradni sokáig senki mellett, és ráadásul mivel hamar megis adja magát, ezért te is hamar megunod majd. Ha úgy van próbáld meg vele, de ne tervezd hogy ez egy örökké tartó szerelem lesz. De ha egy olyan lány kell akivel nyúlmódon szorgoskodva tudod csinálni akkor lehet erre a legmegfelelőbb ember ő lenne..

2011. ápr. 22. 08:30
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
Bottal sem nyúlnék hozzá,gáz,szánalmas.Lenézem az ilyet.
2011. ápr. 22. 08:39
 5/17 A kérdező kommentje:
szar,mert amikor elösször meh*urtam,az exe üzengetett,én meg mivel ismertem a báttyát,megkértem, hogy állitsa le az öcsikét,erre elvileg most a kedves báttyóka kurja,és hiába probálom meg leszarni,a lány is oda jár bulizni meg mittom én ahova én,ha meglátom,akkor lessz a gyomrom mint egy alma..:S estel eg tippek,arra hogy tudja k csinálni vele valamit? mármint elfelejteni,stb. ? hálás lennék pár tanácsért
2011. ápr. 22. 08:49
 6/17 anonim ***** válasza:

lotyó.

Hagyd a fenébe, mert te is csak egy leszel, aztán tőled is le fog lépni.

Egyszerűen csak ne foglalkozz vele, csak érezd jól magad.

2011. ápr. 22. 09:01
 7/17 anonim ***** válasza:
Egy büdös k.urva az ilyen.
2011. ápr. 22. 09:03
 8/17 anonim ***** válasza:
Menj be a suliba ahova jár, szal olyan emberek közé akiket ismer, akik ismerik, és fontos embernek tartják, tegyél le egy 2000est az asztalára, és mondd hangosan hogy köszönöm a tegnap estét. Utálni fog, temeg ahányszor ráfogsz nézni inkább röhögni, mintsem hogy rágondolni lesz kedved
2011. ápr. 22. 09:19
 9/17 anonim válasza:
34%
Azt h fincsi bevállalós, és biztos jó csaj ha már 7en megfektették.
2011. ápr. 22. 09:26
 10/17 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Keress más nőt.
2011. ápr. 22. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!