Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok olyan oldalt ahol vanak kepek penisz tipusokrol vagy abrak? (milyen penisz tipusok vanak? ) (pussy types cimmel kaptam tobb abrat is de penis types cimmel egyet )
De kb ugyanannyi erővel lehetne pénisz kinézet táblázat.
Mindegyik punci különböző, még is parádézik itt rajtuk mindenki.
Ha nagyon szeretné vki, lehetne a péniszt típusokat is csoportosítani egy pár szempont szerint.
Én nem tudok táblázatot.
Egyébként én vagyok az aki múltkor feltette azt a puncis kérdést és belinkelte a pina táblázatot:)
Meglepően sok válasz érkezett arra a gagyi,unalomból feltett kérdésre:D
Amúgy sztem azért nincs pénisz táblázat mert nincsenek kifejezetten pénisz típusok.Mindenkinek más van a méretektől függően.Nemúgy mint a lányoknál ahol a nemiszervek külalakja csoportokra bontható.
Én egyszer valahol találtam egyet. De b@sszus nem emlékszem az oldal címére.
És ott voltak felette a női punci típusok és alatta pedig a pénisz típusok:DD...És elvoltak nevezve is.
Valami magyar oldal volt, talán női oldal. Nem tudom még gondolkozok rajta. Hátha meglesz.
Amint a pénisz típusokról van szó, gagyi lesz az egész. A lányokat bezzeg jó froclizni. Szánalom.
talán nem kéne ennyit foglalkozni sem a punci kinézetével sem a farok kinézetével. Azt ennyi.
Pedig sok péniszváltozat van!
Jobbra-balra, föl-le ferdülő, vagy egyenes. Dúsan erezett, vagy sima. Kiss makk-nagy makk. Makkformák (gomba, golyó,...), Makk színek (rózsaszín, lila, vörös, fehéres). Puha vagy csontkemény... szóval lehetne egy komoly gyűjteményt összeállítani.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!