Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tudok olyan oldalt ahol vanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok olyan oldalt ahol vanak kepek penisz tipusokrol vagy abrak? (milyen penisz tipusok vanak? ) (pussy types cimmel kaptam tobb abrat is de penis types cimmel egyet )

Figyelt kérdés

pussy types:

[link]

ehez hasonlot keresek de peniszrol ...

2011. ápr. 22. 07:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem a pénisznek nincsenek ilyen kifejezett típusai... Max vastag(csaba)ság és hossz lehet a különbség. Ez puncinál jellemző szerintem
2011. ápr. 22. 11:22
 2/14 anonim ***** válasza:

De kb ugyanannyi erővel lehetne pénisz kinézet táblázat.

Mindegyik punci különböző, még is parádézik itt rajtuk mindenki.

Ha nagyon szeretné vki, lehetne a péniszt típusokat is csoportosítani egy pár szempont szerint.

Én nem tudok táblázatot.

2011. ápr. 22. 14:28
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát így sztem a tudósoknak nem az a legnagyobb feladata, hogy az emberi pé.niszt csoportosítsák pl.: kispö.csűek csoportja vagy ilyesmikre. Vagy az állatok pé.niszét is csoportosítva akarod? Arra még sztem várjá pár évet, majd talán lesz, ha feltalálták a rák ellenszerét, utánna. Am. téll. komolyan, hogy lehet ilyen hülyeségeket kérdezni? Mindig mikor feljövök ide halálra röhögöm magam, de ezt látva már nem röhögök, hanem fáj, mennyire hülyék vagyunk mi emberek. :'(
2011. ápr. 24. 10:50
 4/14 anonim ***** válasza:
13%
te beteg vagy
2011. ápr. 24. 11:01
 5/14 anonim ***** válasza:

Egyébként én vagyok az aki múltkor feltette azt a puncis kérdést és belinkelte a pina táblázatot:)

Meglepően sok válasz érkezett arra a gagyi,unalomból feltett kérdésre:D

Amúgy sztem azért nincs pénisz táblázat mert nincsenek kifejezetten pénisz típusok.Mindenkinek más van a méretektől függően.Nemúgy mint a lányoknál ahol a nemiszervek külalakja csoportokra bontható.

2011. ápr. 24. 11:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Én egyszer valahol találtam egyet. De b@sszus nem emlékszem az oldal címére.

És ott voltak felette a női punci típusok és alatta pedig a pénisz típusok:DD...És elvoltak nevezve is.

Valami magyar oldal volt, talán női oldal. Nem tudom még gondolkozok rajta. Hátha meglesz.

2011. ápr. 24. 11:43
 7/14 anonim ***** válasza:
max a mértem meg kicsit a szin változhat!
2011. ápr. 24. 12:32
 8/14 anonim ***** válasza:
femina.hu....ott volt egy ilyen
2011. ápr. 24. 12:34
 9/14 anonim ***** válasza:
53%

Amint a pénisz típusokról van szó, gagyi lesz az egész. A lányokat bezzeg jó froclizni. Szánalom.

talán nem kéne ennyit foglalkozni sem a punci kinézetével sem a farok kinézetével. Azt ennyi.

2011. ápr. 24. 12:45
 10/14 anonim ***** válasza:
93%

Pedig sok péniszváltozat van!

Jobbra-balra, föl-le ferdülő, vagy egyenes. Dúsan erezett, vagy sima. Kiss makk-nagy makk. Makkformák (gomba, golyó,...), Makk színek (rózsaszín, lila, vörös, fehéres). Puha vagy csontkemény... szóval lehetne egy komoly gyűjteményt összeállítani.

2011. ápr. 24. 12:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!