Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy szexszel vissza tudom hóditani a volt pasim?
Figyelt kérdés
3honapja szakitott velem, mert azt mondta, hogy már nem szeret, fél évet voltunk egyutt. Most néha ír, szeretne átjonni... másoktól tudom, hogy rossz neki egyedul, hianyzik neki, hogy nincs most senkije... tudom, hogy hulyén hangzik, de én szeretném visszahódítani, csak félek, h neki ez semmi mas nem lesz csak szex...2011. ápr. 22. 00:04
1/6 anonim válasza:
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, jó ötlet
2/6 anonim válasza:
Mi az, hogy jó ötlet?
Egy férfit nem lehet szexszel megvenni! Ezt lányok azonnal verjétek is ki a fejecskétekből.
3/6 anonim válasza:
hát én arra gondoltam hogy lefekszel vele, és lehet többet fogtok majd találkozni, aztán szépen lassan újra beléd szerethetne. De de tudod hogy milyen típusú a fiúd. Lehet hogy neki tényleg csak szex lenne és nem szeretne beléd.
4/6 anonim válasza:
Ha más nem, megszokásból még mentek pár kört, miközben már azúj nőjét keresi.
5/6 anonim válasza:
Helyreállítanád az egoját, hogy könnyebben találjon magának új barátnőt.
Max akkor menj bele, ha véletlenül sem vársz az egésztől semmit, és jót tenne az önérzetednek, bár a lányoknak ez a fajta használat nem szokot önérzetépítő lenni.
6/6 anonim válasza:
Nem,nem lehet,ezt jobb ha gyorsan elfelejted!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!