Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a gondom, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gondom, hogy gumiban sosem áll fel?

Figyelt kérdés
Az a gáz, hogy nekem gumiban sosem áll normálisan és a gumit meg csak merev péniszre szabad felrakni mikor felrakom még merev és miután letekeretem már lekonyul aztán bénázok vele végül nem jön össze sosem az aktus normálisan... ez ellen mit lehet tenni én vagyok csak így ezzel vagy más is járt már hasonlóan? Nem rég vesztettem el a szüzességem 18 vagyok és nem kokszolok semmi ilyen nincs ami bekavarhatna az erekciómba..
2011. ápr. 21. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
nem vagy egyedül, én se bírom a gumit. egyszerűen természetellenes. de azért megéri végig próbálni sok fajtát hátha valamelyik mégiscsak jó lesz.
2011. ápr. 21. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem csak ti fiúk nem bírjátok. Spec dörzsöl sztem....
2011. ápr. 21. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen gondom: Durex XXL-re van szükséged. Ezeket az import gumikat a pici kínaiaknak meg impotens amcsiknak próbálják egy méretbe gyártani, mi meg ebben élmezőnyben vagyunk...

A másik, hogy kérd meg a barátnődet, hogy segítsen, mert ha hirtelen elkezdesz mással foglalkozni helyette, akkor az is lehet gond.

2011. ápr. 21. 22:08
 4/8 A kérdező kommentje:
de az a baj a bnőm olyankor mindig másról beszél pl. a zenékről meg hogy milyen filmet nézett
2011. ápr. 21. 22:11
 5/8 tsz-tag ***** válasza:
az vicces lehet ha épp gyömöszölnéd be a fáradt harcos ő meg dirigál csák norrisról xD hála égnek én még soha a büdös életbe nem használtam gumit :)
2011. ápr. 21. 22:20
 6/8 anonim válasza:
hát, gyakorolni kell ezt. Többször kell próbálnod, és belejössz :) Gumiban jobban meg kell küzdened, hogy megmaradjon. Kezdetben nekem is nehéz volt, némi rutinszerzés után már úgy fog menni, mintha anélkül csinálnád.
2011. ápr. 22. 00:29
 7/8 anonim ***** válasza:
"de az a baj a bnőm olyankor mindig másról beszél pl. a zenékről meg hogy milyen filmet nézett" - Akkor meg ez a gond. Bazki, erre gumi nélkül is összemegy.
2011. ápr. 22. 03:05
 8/8 anonim ***** válasza:
A barátnőd nem izgat közben? mármint gondolom ez ilyenkor természetes,neki is aktívan részt kéne vennie....
2011. máj. 5. 14:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!