Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 napja barna váladék jön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 napja barna váladék jön belőlem. Olykor erős, aztán enyhébb. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Menstruálni fogsz (?)
2011. ápr. 21. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Belőlem is, születésem óta, átlag napi 1×. Pedig én fiu vagyok...

ui.: Komolyan csatlakozom az előttem szólóhoz.

2011. ápr. 21. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
hasmenés?
2011. ápr. 21. 21:23
 4/7 A kérdező kommentje:
A hüvelyemből jön. 2-3 havonta menstruálok és 2 hete túl vagyok rajta...
2011. ápr. 21. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:

2-3 havonta?

ez azt jelenti hogy nincs rendszeres menstruációd?

ez azt jelenti,hogy ideje lenne nőgyógyászhoz menni.

2011. ápr. 21. 21:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Vérvételek kellenek hozzá és mindenféle hülyeség, hogy kiderítsék: ez van és nem lesz ebből baj. Amúgy 2 orvosnál voltam és mindkettő fogamzásgátló tablettát írt fel. Amikor megkérdeztem, hogy "ez nem csak elfedi a problémám??" ezt a választ kaptam: "de."
2011. ápr. 21. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ezt spec nem tudom, de ellene tenni úgy sem tudsz. A menstruációd meg majd helyre jön, nekem két év után mikor ugyanilyen rendszertelen volt mondták hogy mennyek el dokihoz, mondtam hogy a ***t... Aztán fél év után mikor már éltem szexuális életet teljesen normális lett (bár jobb szerettem mikor egész nyáron meg se jött de így legalább nem kell aggódni. xd)
2011. ápr. 22. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!