Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szűzhártyával mi van? : D

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szűzhártyával mi van? : D

Figyelt kérdés
Honnan tudom,hogy még nem szakadt át? Keményen sportolok,és egyszer olvastam,hogy attól is átszakadhat. Most ne nevessetek ki,de ezért megnéztem tükörrel ott lent (amúgy sem árt ha tisztában vagy mizujs odalent :DD) és én nem értem,hol lenne az a hártya.......ez nagyon gáz :D
2011. ápr. 21. 21:08
1 2
 1/15 anonim válasza:
deszar xd
2011. ápr. 21. 21:09
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
Megnézzem neked, hogy hol van?:)
2011. ápr. 21. 21:11
 3/15 anonim válasza:

azt nem tudod megnézni:D

ha nagyon erősen sportolsz vagy megerőltető (lovaglás,sport futás) stb..

ezekről hallottam,amúgy csak együttlétnél szakad át:)

2011. ápr. 21. 21:12
 4/15 anonim ***** válasza:
Ne rágódj ezen, a nélkül is szűz vagy még.
2011. ápr. 21. 21:13
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha egy ujjad sem fér be, mert fáj, akkor még teljesen megvan. Ha két ujjad befér, akkor már nincs.
2011. ápr. 21. 21:58
 6/15 anonim ***** válasza:
Addig vagy szűz, míg kuki nem járt benned. Dugdoshatsz fel kígyóuborkát is, szűz maradsz. Nem teljesen mindegy, hogy meg van-e vagy nincs?
2011. ápr. 21. 22:07
 7/15 anonim ***** válasza:

Ne egy teljesen zárt hártyát keress.Ezen van lyuk és inkább olyan,mint egy gyűrű,ami szűkebbé teszi a "bejáratot". Hymen a latin neve:

[link]

Amikor történik behatolás,akkor ez a hártya megreped,hisz a pénisz vastagabb,mint a "rés",amin be akarja tolni.Ez járhat vérzéssel és kisebb fájdalommal,de ez egyénenként változó,hogy kinek milyen érzés lesz.

A sport miatt is megrepedhet,de ez nem jelenti azt,hogy az első alkalommal nem reped tovább vagy nem fog semmit érezni.

A szüzességet pedig csak egy behatolás veheti el,mert az első szexuális aktustól számítjuk azt,hogy valaki nem szűz.

2011. ápr. 21. 22:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen, filozófiailag igaz, meg van második szüzesség is... Szűzhártya nélkül viszont jobban teszed, ha nem várod el senkitől hogy elhiggye. Az már elég gáz. Sajnos ilyennel sokan próbálkoznak.
2011. ápr. 21. 23:43
 9/15 anonim ***** válasza:
Az nagyon jó, ha megnézted tükörbe a puncidat, mert sok lány soha életében nem látja a sajátját, azt sem tudja, hogy néz ki.
2011. ápr. 22. 07:30
 10/15 Paraszttaposó ***** válasza:
A természet rohadt vicce az egész szűzhártya...Úgy elkezdeni a szexuális életet hogy kiba*****ul fáj, mondhatom nem túl jó...
2011. ápr. 22. 16:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!