Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hülyéskedésnek indult, de a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyéskedésnek indult, de a lényeg, a barátom kimondta előttem: punci szag. Érthető, hogy megszégyenítve érzem magam?

Figyelt kérdés

Több, mint fél éve vagyunk együtt, nagyon jó a kapcsolatunk. Rajtam volt bugyi, nadrág, ő szokott olyat, hogy hirtelen megpuszil a combomon, hasamon. Ez volt legutóbb is, erre mosolyogva így szól hozzám: "punci szag."

Azt se tudtam fázok-e vagy melegem van. Vérig sértődtem, megbeszéltük, azt mondta, ezzel semmi rosszat nem mondott, meg hogy őt ez nem zavarja...mondom jézusom, kicsim, ugye tudod hogy minden nő rémálma, hogy a barátjától megtudja, hogy érez valamit ott lent, főleg, hogy rendszeresen nyal?

Aztán megbeszéltük, mondta hogy már megint ezzel rontott el mindent, hogy nem tudja magát kifejezni...hogy ezzel ő semmi rosszat nem mondott. Én kiakadtam hogy ezzel egy életre megsértette a női önérzetemet. Azt mondta, hogy ez természetes, minden embernek termel illatanyagot, meg hogy imádja minden porcikámat, imád nyalni, nincs benne semmi rossz..de én meg ezen kiakadtam, hogy egyáltalán ezt így közölte velem, aki mindig új bugyit veszek fel, mielőtt vele találkozok, intim mosakodót használok, csak hát mi ilyen túlfűtöttek vagyunk, sajnos már akkor nedves a bugyim, mikor csókolózunk, annak meg ugye szaga van, mire lekerül..

azt mondtam neki soha többet nem fogom oda engedni:)

Olyan szégyenben maradtam...

Próbálok arra gondolni, hogy én vagyok az első barátnője, és fantasztikus egy pasi, attól hogy nincs tapasztalata pár dologban.

Engedjem még egyáltalán, hogy ott hozzám nyúljon? Meg elkezdi, hogy neki is ugyanolyan szagú...mondtam ám neki, hogy nem tudom hogy esne, ha én azt mondanám: farok szag.

Bocsánatot kért, meg szégyelli magát. Úgy búcsúzott el, hogy mindjárt lehúzza a bugyimat és megcsókol ott álló helyzetemben..de ezek után én már azt nem tudnám élvezni.

Lányok, mit gondoltok?

2011. ápr. 21. 20:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Sok pasi odavan ezért a "szagért". Én lány vagyok, de ez nem is szag, ez egy illat. Mindenkinek más és más ott is az illata. Szerintem ha mosolyogva mondta vedd annak h elmondta: tetszik ez nekem.:)

Nem kell ezen megsértődni, nagyon nem!

Örülj neki hogy szereti ezt az illatot/szagot. Ha már sokszor kinyalt, csak nem lehet problémája, mert ha lenne, nem csinálná!

2011. ápr. 22. 12:39
 22/27 anonim válasza:
81%

Szerintem ha nem fogod "oda" engedni, akkor hamar elhagy.

A fiúk nagy puncimániások, ha nem kapnak megsértődnek vagy idegesek lesznek.

2014. nov. 5. 15:23
 23/27 Citrix válasza:
100%
Szerintem neked nagyon komoly önértékelési problémáid is vannak. Ha van egy kis esze a srácnak már rég elhajtott téged a bús pi..ába. Amúgy mikor ezt írtad hány éves voltál? 15?
2015. okt. 7. 10:55
 24/27 anonim ***** válasza:

Én egyszer már szagoltam büdös p*nát. SENKINEK nem kívánom. Amúgy meg hát ez van, a nemiszerveknek van egy természetes illatuk. Nem sértődnék meg rajta, hanem megmosnám. Nekem is mondták már, hogy büdös a farkam. Megmostam. Nyáron izzad az ember.

28/F

2016. szept. 3. 17:09
 25/27 anonim ***** válasza:
Punci szag? Szaga csak a carnak van, punci illat talán..a szag az budos..egy nonek illatos kelyhe van ha furdik.
2017. dec. 15. 23:49
 26/27 anonim ***** válasza:
Szaga csak a sz@rnak van , illata van az ételeknek a virágoknak , az illat az jò! A szag az büdöst jelent , nem mondjuk semmire de jò szaga van, mert az büdi az illat a jò meg a kellemes.
2018. jún. 12. 02:39
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem büdöst jelent, a szag az olyan kémiai anyagokat jelent, amit az orroddal érzékelsz. Füstszagtól a fűig, friss könyvtől az esőig bármi lehet, mivel teljesen semleges...
2018. jún. 14. 08:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!