Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez a testalkat hogy tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a testalkat hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 21. 20:25
 81/122 anonim ***** válasza:
84%
ne mond már! te kezdted el mások véleményét lenézően szídni a képen látható csajt. az meg hogy nem tudod felfogni, hogy ez miért tökéletes a számunkra, egy elb@szott mű cigány helyett, azt meg nem is csodálom...
2011. ápr. 22. 09:52
 82/122 anonim ***** válasza:
16%
milyen mű cigány? és különbenis olvassatok már vissza, leírtam a véleményem és rögtön támadtatok. nekem ez rohadtul nem tetszik. ennyi. és egy szót se írta addig magamrol amig ti el nem kezdetetek rólam diskurálni. meg magyaráztok itt össze vissza h nem is látszik arcom biztos holt ronda vagyok stb... de az fel se tűnik senkinek h a kérdező se mutatja meg az arcát.-amivel megjegyzem nincs is baj, mivel testalkatról beszélünk, nem arcról. ti irtok olyanokat, h ez nem is én vagyok és h biztos 100kilós dagadék vagyok... ellent mondatok saját magatoknak!
2011. ápr. 22. 12:11
 83/122 anonim ***** válasza:
84%
Te, 38-as, mennyi nálad egy menet? Az írásod alapján gondolom nem olyan sok, de azért mégis mennyi?
2011. ápr. 22. 12:21
 84/122 anonim ***** válasza:
14%
na példuál ez is... ez most hogy jön ide? ti támadtok meg magyaráztok hülyeségeket egyfolytában pf
2011. ápr. 22. 12:36
 85/122 A kérdező kommentje:
Megmutatnám az arcom, mert nincs mit szégyellni rajta de a moderátorok törölnék a kérdést :) Én meg olyan jól szórakozom :D
2011. ápr. 22. 12:45
 86/122 A kérdező kommentje:
A fürdőruha pedig New Yorkeres :) Ott nagyon sok jót találtam de mind 6000 forint értékbe van... És örülök hogy tetszik!
2011. ápr. 22. 12:47
 87/122 anonim ***** válasza:
84%

Úgy jön ide, hogy az vagy...vagy tévedek?:)

Attól még, hogy írni nem igazán tudsz, még jól sz-ophatsz. De ha nem, hát nem. Majd keresek egy másik szutykot.

2011. ápr. 22. 12:47
 88/122 anonim ***** válasza:
0%
fu de undorítóak vagytok te jó isten. :D nem is érdekel, irtok amit akartok, ha nektek megfelel egy ilyen test és ez nektek a tökéletes akkor legyen,inkább rólatok árulkodnak ezek a sorok, h ennyivel is beéritek... hálát adok az égnek h én nem igy nézek ki és h nem ilyen a társaságom (kinézetre, gondolkodásra...) és meg ne is haragudj de elég nekem a 2 egyetemen a mindnnapos zhim mellett mívesen fogalamzni, majd biztos pont gyakorikerdesek.hu-n nem szarom le h hogy írok, plussz itt amerikában a billentyűzet is más. de az biztos mindegy h maga kérdező és ti is olyan mondatokat irtok h értelme az nem sok van... de mindegy, ti vagytok a jók, én badguy igy tovább, remélem itt mindenki mindenki megtalálja a magához illő bálnalányt bálnafiút és soksok ronda kiskölyköt hoztok a világra! C U :)
2011. ápr. 22. 12:55
 89/122 A kérdező kommentje:
Összetörted a világképem. Azt hittem Amerikába normális emberek élnek. Ja hogy te magyar vagy csak kimentél. Az más.
2011. ápr. 22. 13:06
 90/122 anonim ***** válasza:
0%
nem vagyok magyar:)
2011. ápr. 22. 13:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!