Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez a testalkat hogy tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a testalkat hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 21. 20:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/122 anonim ***** válasza:
100%
most nem a testről van szó? a kérdés is úgy zsól, ez a testalkat... mellesleg nemtudom feltűnt-e nektek de a kérdező is kicenzurázta a képét... most nem ez a téma
2011. ápr. 21. 22:53
 52/122 anonim ***** válasza:
85%
küldj magadról egy képet egy nyaralásról pl, vagy egy szórakozó helyen, a fejed töröld ki, vagy ahogy gondolod, de ez fake... én is betudnék ilyeneket linkelni, pedig fiú vagyok xD
2011. ápr. 21. 22:53
 53/122 anonim ***** válasza:
18%
jézusom :) hülyék vagytok egytől egyig
2011. ápr. 21. 22:56
 54/122 anonim válasza:
85%
te meg fake..nem mersz belinkelni olyat amin tényleg te vagy.. ha tényleg egy olyat linkelnél amit mondjuk civil ember csinált rólad jobban el lehetne hinni..de ez így elég gáz kicsiszívem.:) és igen a kérdés az volt, hogy "Ez a testalkat hogy tetszik nektek?" ... senkit sem érdekel, hogy a tiéd jobb vagy rosszabb. :)(N)
2011. ápr. 21. 22:58
 55/122 anonim ***** válasza:
18%
te tudsz amugy olyan szövegkörnyezetet alkotni amiben nincs benne az h fake ? :D
2011. ápr. 21. 22:59
 56/122 anonim válasza:
75%
akkor igen ha az illető nem az :)
2011. ápr. 21. 23:00
 57/122 anonim ***** válasza:
87%

"ha tetszik, ha nem, ha sportolsz, ha nem, ha tehetsz róla, ha nem, nem vagy szép"

Ezt kérlek, te kis szutyok, te írtad. Nem tudom, te hogy vagy ilyen csinos alkatú:D, mert ha tényleg te vagy a képen - amit még persze mindenki kétkedve fogad - akkor te is csak sporttal érheted el ezt az alakot. Itt meg kicsit ellent mondasz magadnak. De figyelj, szerintem így kerek a történet. Te egy szánalmas bunkó lotyó vagy, aki élvezi, ha a saját nemét bántja, mert annyira beképzelt, hogy nem fér ki az ajtón a feje. Hát igen, minden férfi egy ilyen nőről álmodozik. -.- max rád verném egyszer...jól bele a pofádba. Biztos élveznéd...persze megkérnéd az árát, ingyen nem szoktál dolgozni.

2011. ápr. 21. 23:03
 58/122 anonim ***** válasza:
86%
ezzel a testalkat abszolút tökjó! :)a kis tökéletes belédkötő meg csak féltékeny. röhögj egyet rajta, arra jók a kommentjei nagyjából! (HAL ;))
2011. ápr. 21. 23:12
 59/122 anonim ***** válasza:
* ez. írni se tudok.
2011. ápr. 21. 23:13
 60/122 anonim ***** válasza:
86%

45%-os, hát te sem voltál jelen amikor osztották az észt. Amit meg belinkeltél egy cigányról, hát az meg se közelíti még a szépet se. A kérdező képével összehasonlítva egy nagy szutyok tápos szar.

Kérdező: attól meg, hogy nem barna a bőröd, ne fájjon a fejed :D szerintem a világosabb bőr sokkal szexibb, mint az olyan cigányos barna, aminek még segge sincs :D

2011. ápr. 21. 23:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!