Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez a testalkat hogy tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a testalkat hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 21. 20:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 anonim ***** válasza:
100%
Oltári alakod van! :) én most megyek egyetemre győrbe remélhetőleg :) rem jó hely lesz, és sok olyan csoda lesz ott mint kegyed :D
2011. ápr. 21. 21:21
 22/122 anonim ***** válasza:

21:21 vok

Ja és kihagytam: ennyi kell egy nőre, hogy nő lehessen. Így vagy tökéletes!

21/f

2011. ápr. 21. 21:22
 23/122 anonim ***** válasza:
100%
Válaszoltam a leveledre:)
2011. ápr. 21. 21:23
 24/122 anonim ***** válasza:
100%
lájkollak :)
2011. ápr. 21. 21:47
 25/122 anonim ***** válasza:
12%
jaj ne hallgass erre a sok pööcsre akik a kulcslyukat is megcsinálnák... fehér és megereszkedett a böröd amihez állati előnytelen ez a fürdőruhaszin, undoritó a ciőd tehát izlésed sincs a hajadol nem is beszélve, plussz log a kis pocak de inkább nem is sorolom... a lényeg h a gyökereknek tetszel, de csak h tudd, egy felső kategóriás pasi sose fog veled leállni :)
2011. ápr. 21. 22:06
 26/122 anonim ***** válasza:
100%
te meg hü.lye vagy... nincs olyan férfi, akinek ne kellene egy ilyen csaj... azért, mert bu.zi vagy, nem kell fikázni a csajokat...
2011. ápr. 21. 22:10
 27/122 A kérdező kommentje:
Pocakom van azt elismerem de a hajammal mi a bajod? XD Hogy természetes? Bocsi. A fehér bőrömről nem tehetek ilyen vagyok genetikailag és nem fogok szoláriumozott pirított rib*anc lenni :) Többet sportolok mint sok lány ismerősöd szóval azt hogy a bőröm megereszkedett volna nem állítanám. De köszönöm a véleményt már túl sok volt a pozitívum :D Te biztos tökéletes vagy :D
2011. ápr. 21. 22:13
 28/122 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 22:06

a gyökér és a felsőkategóriás palik között van ám átmenet is! senki sem tökéletes, attól függetlenül még akár egy felsőkategóriás palinak is tetszhet. gondolom te tökéletes vagy és felsőkategóriás.

2011. ápr. 21. 22:17
 29/122 anonim ***** válasza:
100%

22:06

Valamiért azt sejtem, hogy te nő vagy.

Miért van az, hogy egy nő sokkal sokkal rosszindulatúbb tud lenni egy másik nővel??? Ezt elmagyaráznád?

Kérlek szépen, ez az alak tényleg tökéletes. Férfi szemmel mondom, hogy semmi kivetnivaló nincs rajta. És van barátnőm, mellesleg nem vagyok rosszképű, husom. Kivagyok az ilyen nőktől...

2011. ápr. 21. 22:17
 30/122 anonim ***** válasza:
13%
nem vagyok tökéletes, de nálad ezerszer szebb vagyok az tuti. és tudom, hogy nem tehetsz róla, hogy ilyen bőröd, meg stb, de attól meg, hogy nem tehetsz róla, ronda vagy:) én csak azt tudom, hogy egy olyan férfi, mint a vőlegényem, vagy mint egy-két FÉRFI, nem állna veled szóba, legalábbis nem azért, hogy meghódítson. ha tetszik, ha nem, ha sportolsz, ha nem, ha tehetsz róla, ha nem, nem vagy szép
2011. ápr. 21. 22:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!