Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez a testalkat hogy tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a testalkat hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 21. 20:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/122 A kérdező kommentje:
Én személyesen is ismerek jópárat :) Nem kell általánosítani azért nem minden híresség üresfejű ^^
2011. ápr. 25. 14:29
 112/122 anonim ***** válasza:
52%
1. az hogy felhoztam h modellkedem, nem azt jelenti, h sztem a csontváz alkatú lányok a szépek, nem tudom, ebben te hol látsz összefüggést. 2. igen van olyan h a celebek hétköznapi párt találnak maguknak. itt megintcsak szövegértési problémáid vannak, mert nem azt mondtam, h a sztárok csak sztráokkal járnak, hanem azt, h a jó pasik jó nőkkel járnak. 3 a sztárok egyáltalán nem üresfejűek, nyilván vannak olyanok is, főleg Magyarországon, de azért nem ez a jellemző, azért egy hatalmas karrier felépítéséhez is kell ám gógyi... 4 de igenis van jelentőssége annak, h h néz ki vki, mert arra figyel fel először az ember, gondolom a lelke senkinek sincs a képére írva... 5 ha olyan elégedett vagy a csodálatos alakoddal, akkor mi a f-aszért rakod ide ki, h másnak tetszik e...
2011. ápr. 25. 14:49
 113/122 anonim ***** válasza:
75%

sztem ne törd magad ilyen lelkesen. valahogy senki nincs melletted ebben a veszekedésben nem vetted még észre? amúgy meg nem tudom te talán a holdon élsz? mert abban a városban ahol én lakom, illetve akárhol jártam eddig a világban - és elmondhatom szerencsére hogy megfordultam jó néhány helyen - számos alkalommal láttam olyan párokat, ahol az egyik fél sokkal jobban nézett ki a másiknál. sőőőt. extra jó pasik jártak dundibb (nem kövér!) lányokkal, és csinos lányok jártak csúnyább fiúkkal.

csak a te elferdített, torz világképedben él az a "szabály", hogy hasonló a hasonlóhoz vonzódik. és amúgy is. a szépség szubjektív. miért tartod elképzelhetetlennek, hogy egy - mondjuk általad helyesnek titulált pasi - egy olyan lánnyal járjon, aki szerinted nem szép? az a lány lehet hogy ő szemében szép, csinos. A szépség és a testalak is szubjektív!! Csak a te ferde értékrendedben nem az. például a kérdező is a hozzászólók 95%-ának bejön. egyedül te írtad,hogy szted ronda (azt már meg sem említem, mindezt úgy állapítottad meg, hogy nem láttad az arcát). az alaklját ócsároltad elsősorban, ami szintén a hozzászólók többségének bejött, kivéve téged. még mindig azt hiszed, hogy a szépséget csak egy sémára lehet felhúzni? csak csak egy fajta szépség van?

és még annyi reakciót engedj meg, mielőtt lezárnám részemről a vitát, hogy ha olyan "modell" vagy, mit keresel a gyakorikerdesek.hu-n. nem hittem volna hogy ez a modellek törzshelye...

2011. ápr. 25. 15:09
 114/122 anonim ***** válasza:
0%
ideszoktam nézni ha unatkozom és röhögni akarok:D ez bejött most is, jót röhögök rajtatok meg ezen a bálnán.
2011. ápr. 25. 16:22
 115/122 anonim ***** válasza:
gratulálok... büszke lehetsz magadra. és min röhögsz pontosan? nevezd meg a pontos okát h min röhögsz had röhögjünk már mi is.
2011. ápr. 25. 17:18
 116/122 anonim ***** válasza:
0%
rajtatok
2011. ápr. 25. 17:34
 117/122 A kérdező kommentje:
Én már csak azon sírok, hogyha én bálna vagyok akkor a nálam dundibb lányokat hogy hívod? Amúgy meg attól, hogy elégedett vagyok magammal még feltehetek ide kérdést, ez nem kizáró ok :) Amúgy meg 170 centihez vagyok 60 kiló, 90/70/90-es méretekkel. Nem értem miért kell lebálnázni. Én elfogadom hogy szerinted az vagyok csak nem értem, te hol élsz :D
2011. ápr. 25. 18:18
 118/122 anonim válasza:
komolyan ő az? Én azt hittem hogy ez a lány 14 éves(mmint a fecbook-os) de a kérdező azt mondta h 17, nem?
2011. ápr. 25. 19:47
 119/122 A kérdező kommentje:
Szia nemtudom ki :D
2011. ápr. 25. 19:49
 120/122 anonim ***** válasza:
0%
lol
2011. ápr. 25. 21:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!