Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez a testalkat hogy tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a testalkat hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 21. 20:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/122 anonim ***** válasza:
84%
38-as. Ülj le, egyes, megbuktál kész vége. Még egy zárthelyit sem tudsz megírni, mert a tanár sírva dobná eléd az értelmezhetetlen papírlapot...egyetem közelében nem jársz te, maximum úgy tudnálak ott elképzelni, hogy a napi rajok autója mellett megállva, csámcsogi rágósként kérdezed "nem akarsz..?" Sajnos erre vagy csak jó kisanyám. Lehetek én akár buta is - bár ezt magad sem hiszed el - de legalább van racionális gondolkodásom, míg te a képzeletvilágodban élsz, ahol minden rózsaszín és te vagy a királylány. Hát tündérke, ezt tényleg bebuktad. Menj a vőlegényedhez, itt az etetés ideje.
2011. ápr. 22. 17:56
 102/122 anonim ***** válasza:

B*szki már minden oldalon ez megy,hogy oltják egymást össze-vissza.A csaj meg merte kérdezni,h tetszik-e nekünk az alakja,erre jön egy gyökér,és elkezdi a baromságait,és ebből f*szán kialakul ez a vagdalózás.Na mind1.

Kérdező,nem írtál nekem privit...pedig közel laksz,szereted a küzdősportokat(én űzöm is)...elég sok közös dolgunk van..szívesen megismernélek;)Ha elküldöd a neved mailben,jelöllek facebookon,ott is beszélhetnénk...de van msn is..annyi lehetőség..és csak egy e-mailedbe kerül.De Te tudod:)Az alakod,még egyszer is leírom:nagyon-nagyon jó.(és bocsi az off-ért)

2011. ápr. 22. 21:48
 103/122 anonim ***** válasza:
Nekem sem küldött :OOOO
2011. ápr. 22. 21:56
 104/122 anonim ***** válasza:
6%
már nem azért, de ti lehurrogtok h elmondtam a véleményem és hogy miért mondom h ronda ez a csaj amikor nem is látom az arcát meg hogy mekkora bunkó vagyok, de ti igy látatlanban megállapítjátok, h cigány vagyok, ronda vagyok, 100 kilós vagyok, nem járok egyetemre, k-urva vagyok... azért jók vagytok ti is haha az egyikőtök meg annyira belenült h más nem tud csak szitkozódni, de nincs egy értelmes mondtata sem, csak h igy cigány, ugy cigány, igy szutyok ugy szutyok.... loooool
2011. ápr. 23. 21:38
 105/122 anonim ***** válasza:

kedves tökéletes hölgyemény!

hogy lehetsz ekkora egoista bunkó? nem is látod a kérdező arcát, akkor meg hogy a szarba döntötted el, hogy ő ronda? lehet, hogy az alakja nem kifutóra való, de, ha esetleg nem vetted volna észre a világon élő nők 95%ának olyasmi alakja van, mint ennek a lánynak vagy rosszabb. az arc 100x többet ér, mint az, hogy milyen az alakja. látunk mi már lóképű, ufó-fejű topmodelleket. mondhatjuk rájuk hogy szépek? a legkevésbé sem.

a másik, hogy az alakja átlagos női alak. azzal, hogy kijelentetted hogy mekkora gyökerek azok, akik "ilyennel" beérik, itt minden ember szemében leírtad magad mélyen. ha minden férfi csak top-modell, lófejű csontvázakkal érné be, akkor sajnos már néhány évszázada kihalt volna az emberiség a földről.

a harmadik dolog. én nő vagyok. és személy szerint sokkal szebbnek tartom az ilyen nőies alakot, mint a rezgő bordák látványát.

még neked áll feljebb hogy itt oltogatnak???? csodálkozol ezen?

2011. ápr. 24. 20:53
 106/122 anonim ***** válasza:
0%
de most hogy jött szóba a csontváz alak? én nem a topmodellekről beszéltem, szóba se hoztam. de látom már h annyira fölösleges jártatnom a számat, de azért -igaz ez egy kisarkított példa, de jól szemlélteti azt, amit mondok- érdemes megnézni, hogy a világ legjobb pasijaiként számontartott férfiak (prad pitt, bradley cooper stbstbstbstb) valahogy mind a vékonyabb, szebb alakú nőkkel vannak együtt, nem pedig az ilyenekkel, mint ez a lány. ez lett volna a mondandóm lényege.
2011. ápr. 25. 10:31
 107/122 anonim ***** válasza:
Mondtam én, hogy álomvilágban élsz...prad pitt:D
2011. ápr. 25. 11:16
 108/122 anonim ***** válasza:
0%
direkt odaírtam h kisarkított példa de zavartasd magad:D nyugodtan nyomasd a fikázást :D ja és bocsánat. B... nyilván fenn kell akadni ezen
2011. ápr. 25. 11:23
 109/122 A kérdező kommentje:
NA még pár választ had érjem el a százat xD Szerintem meg az, hogy egy pasi kibe szeret bele abszolút nem az alakon múlik. Ha egy pasit csak ez érdekel az ott annyit is ér. Nyilván jobb esélye van egy jó alakú lánynak de annyit olvasni arról hogy egy fiú szereti ha van mit fogni. Én a teltkarcsú alakommal elégedett vagyok fogyni nem szeretnék csak kicsit még rákondizni, a combom feszesíteni :) Bár akármit csinálok ugye csúnya leszek az okosak szerint. xD
2011. ápr. 25. 12:35
 110/122 anonim ***** válasza:
100%

mi az hogy szóba sem hoztad te okostojás? nem azzal hencegtél, hogy modellügynökségnél dolgozol ahol te vagy az évszázad felfedezettje???

amúgy meg kit érdekel brad pitt meg az összes többi üres fejű idióta színész? persze hogy azok modellekkel járnak mert a celebvilágban beltenyészet van! láttál már olyan hírességet, aki átlagos, hétköznapi lánnyal jár?

2011. ápr. 25. 14:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!