Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zavar kedvesem lába közt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar kedvesem lába közt a hatalmas szőr, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Megkértem kurtítsa, de hasztalan...
2011. ápr. 21. 20:19
1 2 3
 11/22 Koldus ***** válasza:
Amúgy mit mondott, hogy miért nem borotválja le?
2011. ápr. 21. 20:40
 12/22 A kérdező kommentje:

- nem akarja

- így normális

- a k*rvák borotválják

2011. ápr. 21. 20:42
 13/22 anonim ***** válasza:

Ezen a "r.urvák borotválják" szövegen jót nevettem.

Hány évesek vagytok? Mert az ilyen felfogás kb. a 13-15 éves korosztályra vall.

De ha nagyon zavar a szőr, akkor vegyél neki borotvát húsvéti ajándék gyanánt!

2011. ápr. 21. 20:46
 14/22 anonim ***** válasza:
*k
2011. ápr. 21. 20:47
 15/22 anonim ***** válasza:
fujj, meg tudlak érteni... én lány vagyok, és borotválom mert szerintem visszataszító ha szőrös:( szerencsére a párom is, különben nem lenne gusztusom hozzáérni:/ higiénia szempontjából is nagyon fontos... az még rosszabb, ha betétet használ, pl a vér egyszerűen beleragad... nem tudom jót mondani, szedesse le ennyi. ez a minimum, én se vagyok qrva, sőt, egy csomó szűz i megteszi, így esztétikus stb. adjon már magára nő létére:(
2011. ápr. 21. 20:48
 16/22 A kérdező kommentje:
De mondom h nem kell tök csupaszra csak azért mégis valami kordábantartás...
2011. ápr. 21. 20:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Itasd le és borotváld le és nincs problemxD
2011. ápr. 21. 21:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha abban zavar, hogy így nem tudod rendesen orálisan kielégíteni, akkor megértem a problémát, ez esetben vagy nem csinálod és észreveszi magát, vagy szólsz neki, hogy nyalás közben nagyon zavar, és így nem szeretnéd csinálni neki- erre én is hallgatnék.

De ha csak simán nem tetszik, hogy úgy néz ki, azt nem tudom megérteni- alapból ilyen, 10 évvel ezelőtt eszébe se jutott senkinek leszedni, mert az a normális, hogy van. Szóval ha csak esztétikai szempontból van gondod vele, akkor tényleg nem szeretheted igazán...

Amúgy nekem például magamtól jutott eszembe 17 évesen, hogy leborotváljam, mert a barátom már többször részesített orális örömökben, és gondoltam zavarja közben. Mikor először leborotváltam, tetszett neki, de egyből mondta is, hogy neki nem igénye, legyen olyan, amilyenre akarom. Aztán másnapra begyulladt az összes szőrtüsző, csúnya lett és szörnyen fájt, ekkor már kifejezetten kérte a barátom, hogy inkább ne csináljam, minthogy rossz legyen nekem. Tudom, hogy Őt nem érdekli, milyen, mert szeret, és hidegen hagyja a külsőm- nem tökéletes az alakom, csupa narancsbőr és stria az egész fenekem és combjaim, mégis mindig agyondicsér, hogy én vagyok a legcsodásabb nő a világon. És ez több, mint 3 éve megy így, és én is és Ő is olyanra csináljuk ott lenn, amilyenre csak akarjuk. De igazán rosszul esne, ha azt mondaná, hogy "Szeretlek, de azért még nem tetszik a szőr (ami normális velejárója a női nemi szervnek is, és a tévhitekkel ellentétben nem az a higiénikus, ha nincs, mert pont hogy a szőr is a fertőzések bejutását hivatott megakadályozni) és csinálj vele valamit", mert ha igazán szeret, akkor olyannak szeret, amilyen vagyok. És az is a belső tulajdonságok közé sorolható, ha valaki elvből nem akarja másmilyenre csinálni ott lenn (ahogy Te is írtad a barátnődnél), ha pedig nem tudod ilyennek elfogadni, akkor nem szereted igazán. És ez nem azt jelenti, hogy ő nem szeret, és ezért nem adja meg neked, amit kérsz, mert az egész onnan indul, hogy Te nem fogadod el őt olyannak, amilyen, azokkal az elvekkel, amikkel él.

Szerintem ha nem az orálnál zavar, hanem amúgy, akkor jobb, ha keresel egy olyan lányt, akit tiszta szívből szeretsz, és minden szempontból tökéletesnek találod.

2011. ápr. 21. 22:03
 19/22 A kérdező kommentje:
Akkor én meg nem borotválkozok, hanem borostásan fogok járkálni, el kell fogadni hogy szúrok ha szeret.
2011. ápr. 21. 22:05
 20/22 anonim ***** válasza:

De pont ezt kérdeztem- csak ránézésre zavar, vagy orál közben?...

Ha ő azt mondja, hogy borotválkozz, mert szúrod, az ugyanaz, mintha Te azt mondod, hogy szőrtelenítsen, mert szűr téged.

Viszont ha azt mondod, hogy csak úgy szőrtelenítsen, mert nem tetszik,, akkor az olyan, mintha ő azt mondaná, hogy borotválkozz meg, mert nem tetszel neki szőrös arccal, csak szőrtelenül. Ez esetben ugyanaz a véleményem, mint amit már leírtam- ha valakit igazán szeretsz, bármilyen külsővel szereted.

Ha ő elvárja tőled, hogy megborotválkozz, csak mert úgy jobban tetszel neki, akkor mondd meg neki, hogy szőrtelenítsen, különben nem borotválkozol.

2011. ápr. 21. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!