Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek számít az érzelme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek számít az érzelmek kialakulása annak függvényében, hány lánnyal voltatok eddig együtt?

Figyelt kérdés

Tehát, egy olyan srácban hamarabb kialakulhat érzelem szexuális együttlét után, aki csak 1-2 lánnyal volt eddig együtt, vagy pedig nem a mennyiség számít?

NEM ezzel akarok ezzel megfogni senkit félre értés ne essen!!

Csak női kíváncsiság.Hogy ti hogy élitek meg!

Köszönöm előre is a normális válaszokat!

17/L

2011. ápr. 21. 20:17
 1/4 anonim válasza:
Ez hülyeség, semmi köze nincs hozzá. Nekem sokáig volt egy fuck buddym, sose szerettem belé. Akibe meg szerelmes voltam, azt már a szex előtt is szerettem.
2011. ápr. 21. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:

"... kialakulhat érzelem szexuális együttlét után"

Ezt kifejtenéd?

2011. ápr. 21. 20:27
 3/4 A kérdező kommentje:

ma 20:27

persze ..van 2 személy.az egyik tapasztalt(lány), a másik elég tapasztalatlan(fiú)..szimpatikusak egymásnak, és megtörténik köztük a dolog, egy normális lányban ezek után megmozdulnak a dolgok általában..beleszerethet stb..de a pasik mások..nem minden esetben olyan érzelmesek mint mi..

nehéz eligazodni rajtuk, és az érdekelne engem hogy attól hogy ti nem olyanok vagytok, mint mi belsőleg, az dob e az egészen ha egy pasi szexuálisan eddig csak 1-2 lánnyal volt még eddig együtt?tehát könnyebben beleeshet így a csajba vagy nem?

2011. ápr. 21. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Aha, oké.

Nem fogsz ennek örülni, de:

1. Én soha a büdös életben nem fekszek össze olyannal, aki csak szimpatikus. Elveim és igényeim vannak, bocs.

2. Tökmindegy mi mit mondunk, a te delikvensedre ez semennyire sem hat, semmivel nem leszel előrébb az itt kapott válaszokkal.

2011. ápr. 21. 20:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!