Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk.! Mi az, ami az alábbiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk.! Mi az, ami az alábbiak közül a legizgatóbb? ; )

Figyelt kérdés

A pasimmal még nem szeretkeztünk,de már szeretném,és ő is,bár nem mondja,tudom. (remélem :))

Megyek hozzájuk holnap,és remélem megtörténik,de mivel ő nem fog lépni,én akarok. Szerintetek melyik a jobb? :D

Szóval a pasimnál vagyok :)) és filmet nézünk,vagy beszélgetünk,akármi....

aztán...

egyszer csak rámászok,elkezdem csókolgatni,nyakát,fülét,leveszem a pólóját,közben én is levetkőzöm fehérneműre,és kényeztetem a mellbimbóit,stb...

vagy

hirtelen közlöm vele hogy imádom,kívánom őt,és húzom magammal,ledobom magam az ágyra,szétvetett végtagok meg minden :) és valami olyasmit mondok hogy tegyél magadévá :D

Szerintetek? Köszi a segítséget! És bocsi a regényért... :)))

2011. ápr. 21. 19:44
1 2
 1/12 Koldus ***** válasza:
Az első
2011. ápr. 21. 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd kezelésbe a kobráját, akkor talán leesik neki a tantusz.
2011. ápr. 21. 19:46
 3/12 anonim ***** válasza:
a második :D
2011. ápr. 21. 19:48
 4/12 anonim válasza:
Korán nyíló virágok korán is hervadnak.
2011. ápr. 21. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
2. de csak finoman hogy ne legyen égő ha félbeszakít. nem azért mert akarja, rengeteg ilyen esettel találkoztam már.
2011. ápr. 21. 20:04
 6/12 anonim ***** válasza:
A másodiktól kész vagyokXDXDXD Az hogy jött?:D Csak is csak az elsőt;)
2011. ápr. 21. 20:07
 7/12 zsoltyyy97 válasza:
szasz na figyu a második fogd meg nekii jól markoj bele:D:D
2011. ápr. 21. 20:18
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha tapasztalatlan fiu,ne legyel tul ramenos,hanem lassan.

Viszont te vetkozz,hogy kivanja meg formas tested,igy begerjedtek,aztan minden jon.

2011. ápr. 21. 20:49
 9/12 anonim ***** válasza:

sztem simogasd, aztán puszi ide-oda , aztán félig mássz rá...kulcsold körbe a lábaddal, ülj rá, a kezed járja be a testét...kezdj el vetközni, vetköztesd öt is....többi ti dolgotok:D

(nekem ez adná! )

2011. ápr. 21. 22:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát...egy ilyen lány most nálam is elférne:) Attól függ,a srác milyen...veszi a lapot,vagy sem..mert ha félénkebb,a másodiknál lehet kicsit megszeppen:))

Az első biztosabb..szerintem;)

2011. ápr. 21. 23:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!