Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kiakadjak rá vagy ne? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadjak rá vagy ne? (lent)

Figyelt kérdés
Az ex barátom (17)akit még mindig nagyon szeretek jár a hugommal..és régebben megmondtam hugomnak hogy nekem mindent elmondhat (ő nem tudja hogy szereetem még az exem) és egyik nap elmesélte milyen mocskosságokat csináltaka az ágyban..az exem megöklözte a 14 éves hugomat... legszivesebben rájuk szolnék hogy ez sztem nem egészséges de akkor meg az lesz hogy féltékeny vagyok..mit tegyek?az öklözés nem egészséges egy fejlödésben lévő lánynak ugye?=S
2011. ápr. 21. 19:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz, akkor nem a moderátoroknak kell jelenteni, hanem a rendőrségen, ugyanis a srác bűncselekményt követ el, kiskorú elleni fajtalanság vádja.
2011. ápr. 21. 19:06
 2/14 A kérdező kommentje:
a fiú is kiskorú.. és tesóm is akarta:S
2011. ápr. 21. 19:06
 3/14 anonim ***** válasza:
A BTK törvényei szerint egy 14 éves gyermek irányába szexuálisan közeledni bűncselekmény, s ilyenkor nem számít, hogy az elkövető hány éves. Még akkor is bűncselekmény, ha a 14 éves lány akarta a dolgot. Ha 16 éves lenne, akkor már nem lenne bűncselekmény.
2011. ápr. 21. 19:11
 4/14 anonim ***** válasza:
2.fake amiről ordít h kamu 5 percen belül
2011. ápr. 21. 19:12
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
A beleegyezési korhatár nem 14?
2011. ápr. 21. 19:15
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
Valaki itt megint nem olvasta el a törvényeket. 14 évesen már beleeggyezéssel lehet szex, kivéve ha a fiú felnőtt, ami ugyen nem áll fent. Amúgy igazából meg féltékeny vagy.
2011. ápr. 21. 19:15
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez tényleg csak a féltékenység...

Hagyd a francba az egészet! És a te érdekedben, de tényleg csak a tiedben, ne kérdezz a hugodtól inkább semmit a szexről, meg az érzelmeiről, mert így csak folyamatosan magadat cseszteted a dologgal és nem tudod megemészteni, nem tudod elfelejteni. Akármilyen kiváncsi vagy, inkább hagyjátok a dolgot, ne beszéljetek erről.

És nem bűn, amit csinálnak, csak a féltékenység miatt veszed ennyire fel a témát, mint para.

2011. ápr. 21. 19:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Kamuszagot érzek.
2011. ápr. 21. 19:28
 9/14 anonim ***** válasza:
Sztem itt mindenki beteg...a hugod jár az exeddel és neked elmeséli milyan a szex??? Ez egy vicc!
2011. ápr. 21. 19:38
 10/14 anonim ***** válasza:

14 évesen még mini tampont sem mertem feldugni magamnak, ez meg itt öklözteti magát...

24/L

2011. ápr. 21. 20:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!