Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek nektek azok a csajok, akiken van egy pici plusz (úgy értem, hogy nem az a mai "divatos" vékony, hanem annál egy picit több van rajta)? 19 fiú vagyok
Ma láttam egy ilyen lányt, és igaz viszonylag fiatal volt(14-16 körül), nagyon tetszett.
Volt egy kis hasa(nem olyan, mintha már terhes lenne, hanem egy egyértelmű kis zsírréteg rajta, és a combja sem volt az a szálkás, de nem is sok plusz volt rajta)
Nálam nagyon bejövös az ilyen alkat. :D
Az összes eddigi barátnőm ilyen típus volt.
nekem személy szerint sokkal jobban tetszik. legalább van mit fogni rajta:)
a picikém is ilyen, és az őrületbe kerget, mikor fogyni akar. ez így szerintem sokkal jobb.
Kár érte....;)
Akkor le lehet azt szűrni, hogy az úgymond divatcsajok, illetve bombanők egy jó része nem is jön be a férfiak nagy részének?
Pl gondolnék itt a bal oldalt található "természetes mellnagyobbításos nőre", aki kinézetre nem rossz, de ezek szerint nem az igazi?
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:12
Egyem a szívét a válaszolónak, olyan aranyosan fogalmazta meg a mondanivalóját! :) Tök jó, hogy vannak ennyire kedves férfiak is! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!