Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csináljátok?
Figyelt kérdés
Amikor orálisan elégítitek ki a párotokat,akkor csak azért csináljátok,mert jó,ha örömet szerzel annak,akit szeretsz,vagy ti is élvezitek?2011. ápr. 21. 18:06
1/9 anonim válasza:
ööö... ez nem inkább a lányoknak szól?
2/9 anonim válasza:
Főleg örömet akarok okozni. Azt élvezem. De a közelsége is nagyon jó.
3/9 anonim válasza:
Fel is izgat mnket és örömet is szeretnénk okozni (meg akarunk felelni). Egyénenként változik hogy kinél milyen az arány, de ennek a kettőnek a keveréke az ok.
4/9 anonim válasza:
Magyarul a puncinyalásról van szó?Én kicsit undorítónak találom.
6/9 anonim válasza:
ja én azt hittem péniszszopásról van szó XD
7/9 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, a barátom élvezi is, nem csak azért csinálja, hogy örömöt okozzon. Például végig áll neki közben, és amint elélveztem, azonnal dogja be... :D De legutóbb kétszer is kielégített egymás után, pedig egyet se kértem, csak szimplán letámadt otthon...
20/L
8/9 anonim válasza:
Én imádok nyalni. És örülök hogy örömöt szerzek. :)
20/F
9/9 anonim válasza:
Tuti, hogy van, aki nagyon-nagyon szereti csinálni. Mint a férjem. Meg se lenne előjáték nélkül és főleg a puncinyalás nélkül! :) Imádja, de ez nekem csak jó. :)
És természtesen mindig viszonzom. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!