Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek milyen egy jó farok? (mármint férfi nemi szerv)
Az Én barátom nem borotválja ott lent, de így tökéletes. 17 cm és nem eres, nekem ez az ideál, mert még pont akkora, hogy nem fáj, ha tövig nyomja. A fenékre pedig nem tudom milyen támpont szerint adjak neked leírást róla.. :D
17/L
Én azért nem szeretem, ha szőrös, mert imádom nyalogatni a zacskóját! :) Szóval kinézetre nem lenne gondom a szőrössel, csak szopogatni már nem olyan jó...
Az annyira nem jön be, ha barna a bőr ott lent, inkább a rendes bőrszínt szeretem, de ha a páromnak barna lenne, akkor ez van, attól még ugyanúgy szeretném.
Kb a 16-17 cm szerintem az ideális. De 12-13 cm felett már nem lehet gond. Viszont a 19 cm-től kezdődővel vannak problémák, főleg, ha arányosan vastag is. Nekem legalább is nagy.
A férfi fenék... hmm. :)
Hát, szeretem, ha borotvált, teljesen sima, mert azt is szeretem nyalogatni. :) :$ (persze, csak ha higiénikus az illető, mondjuk alap, hogy koszosokkal inkább nem is beszélgetek :D)
Kb ennyi. Más most nem jut eszembe. :)
20/N
A válasz megírásának időpontja: ma 19:32
Na ezzel a csajjal összefutnék!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!