Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Suliba felejtettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Suliba felejtettem. ( lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az a problémám hogy suliba felejtettem a fogamzásgátlómnak a receptjét. Házi orvos írhat fel ha elmondom neki hogy milyet szedek? Az a baj hogy holnap el kellene kezdenem beszedni. :S

2011. ápr. 21. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor menj vissza a suliba és hozd el.
2011. ápr. 21. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Kamu, ma már nincs suli
2011. ápr. 21. 16:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem mondod h nincs suli :)

Szerinted miért van baj? Mert nem tudok visszamenni a szünet miatt. És most vettem észre h tegnap bent hagytam.

2011. ápr. 21. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha már egyszer a nőgyógyász írt föl fogamzásgátlót, utána már a házidokid is felírhatja.
2011. ápr. 21. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj el az orvoshoz, és felírja neked!
2011. ápr. 21. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem a suliBAN felejtetted?
2011. ápr. 21. 17:03
 7/8 szamo77d ***** válasza:

Szerintem is menj el a nőgyógyászhoz és írasd fel újra.

Előtte telefonon kérj időpontot, mondd el röviden, hogy mi történt! Személyesen ne ronts rá, mert ma már olyan

nagy urak az orvosok, hogy nem lehet "csak úgy" felkeresni

őket! Tehát előbb telefon, aztán előírás szerinti tabl.

szedés! A biztonság kedvéért szabad gumit használni!

2011. ápr. 21. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Valaki mindig van a suliban, portás pl. Megmondod neki, hogy gyógyszered receptjét bent hagytad (nem kell az orrára kötni, hogy milyen gyógyszer), tuti beenged. Orvos nem feltétlen ad szívesen új receptet, mert van aki feketén bizniszel ilyen sztorikkal. :S De hasonló nekem is volt, megkérdeztem a patikában, azt mondták, hogy ha egy nappal később kezdem el szedni, nem lesz semmi baj. Nem lett. ^^
2011. ápr. 22. 23:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!