Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez miért van? És mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? És mennyire normális?

Figyelt kérdés

Szóval lány vagyok,tizenhét éves. Önkielégítés után mindig furcsa nehézséget érzek az alhasom tájékán. Tegnap voltam a barátomnál,és pettingeltünk. Végig furcsa volt a gyomrom,és utána hányingerem volt,és görcsölt a hasam.

Arra gondoltam,biztos a stresszelek. De nem hinném,mert nagyon szeretem,nyugodt vagyok vele,mellette megnyugszik a testem! De akkor mi ez a fura érzés..?

2011. ápr. 21. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
peteérés?
2011. ápr. 21. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán gyomorrontás. Merthogy a két dologban nem látom az összefüggést, a gyomrod ugyanis nem az alhasad tájékán van.
2011. ápr. 21. 16:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen,bocsánat :)) Nem a gyomrom,hanem a hasam fáj,de közben hányingerem van. kicsit elírtam,meg elég bonyolult....
2011. ápr. 21. 16:36
 4/4 szamo77d ***** válasza:

Előre bocsátom: gyűlölök orvoshoz járni! Mégis azt mondom,

keresd fel a nőgyógyászodat és beszéld meg vele ezt a

gondodat! Ne találgassunk itt össze-vissza, mondja ki a

szakember, hogy mi a helyzet és mi a teendő!

2011. ápr. 21. 21:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!