Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Érdemes még folytatni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még folytatni az udvarlást?

Figyelt kérdés
Egy nő, aki nagyon tetszik, kinevetett, mert még szűz vagyok. Lányok, ti mit gondoltok erről? Ti hogy reagálnátok, ha a férfiról kiderülne, hogy még szűz?
2011. ápr. 21. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne udvarolj ilyen romlott nőnek! Én tuti nem nevetném ki a srácot azért mert még szűz.
2011. ápr. 21. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én viszonylag gyakran egy vonattal jövök haza egy haver csajjal, nincs köztünk semmi több, és dumálgattunk az élet dolgairól. Egyszer csak szóba került a szex, mondtam, hogy szűz vagyok még, 19 évesen, és elkezdett nevetni. Kérdeztem, mit nevet, mondta hogy semmi, csak hogy tök jó a felfogásom, hogy ez nem hátrál engem meg nem zavar és jól érzem magam így is. Majd felajánlotta, hogy segít rajtam :D

Nyeltem egyet, és inkább lefeküdtem az exemmel :D

Tehát nem biztos, hogy a nevetés vagy a kinevetés egy és ugyanaz.

2011. ápr. 21. 15:34
 3/4 A kérdező kommentje:

ma 15:34

Különbséget tudok tenni a "nevetés" és a "kinevetés" között. Ez most az utóbbi volt.

2011. ápr. 21. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:

A buta libája,pedig pont ő lett volna,akit sose feledsz.

És duplán buta,mert zavarában nevetett ki,mert tapasztalatlan.

Keress egy jó 30-ast,aki ki van éhezve,felejthetetlen lesz!

2011. ápr. 21. 16:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!