Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miket, Miért használ? És...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket, Miért használ? És hogyan juthatok el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Amikor önkielégítést végzek akkor gyengébb vagyok fizikailag, és ez egyéni vagy mindenkinél így van ?

És a második kérdésem hogyan juthatok el az orgazmusig csupán önkielégítéssel, és mikor tudom amikor már elérkeztem arra a pontra?

15/f

2011. ápr. 21. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Anyám...

Ha nagyon erősen önkielégítesz, akkor persze, hogy elfáradsz.

Az orgazmust nem lehet semmivel sem összetéveszten vagy nem észrevenni. Az egy veszettül jó érzés. Az egyik legjobb az életben.

2011. ápr. 21. 15:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok gyengébb.

Előre hátra húzogatod a fitymád, aztán, mikor valami lüktetőt érzel, akkor van orgazmusod.

2011. ápr. 21. 15:20
 3/8 A kérdező kommentje:
De 1 nap 1X végzek önkielégítést és ha aznap edzésem van akkor nem bírom.
2011. ápr. 21. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor ne végezz önkielégítést!
2011. ápr. 21. 15:22
 5/8 A kérdező kommentje:
De hallottam már olyanról is ,hogy a sportolóknak nem lehet sűrűn szexelni, ökielégíteni mert rontja a teljesítményünket akk ez nem igaz ?
2011. ápr. 21. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez egyénfüggő. Ha nem szexel, megeshet, hogy előbb-utóbb frusztrált lesz. Azaz, igencsak valószínű.

Viszont, ha a megmérettetés előtti éjjel szexel, akkor meg lehet, másnap fáradtabb lesz. Van ilyen is.

2011. ápr. 21. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
atyaég, tesóm forgasd még egy kicsit a biosz könyvet:D
2011. ápr. 21. 20:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Háth xD Sajnos olyan tanárunk van aki ezeket nem akarja megtanítani :S
2011. ápr. 22. 23:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!