Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első szeretkezés egy 46 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szeretkezés egy 46 éves nővel?

Figyelt kérdés
Nagyon kívánom, és ő is kíván engem. Lányok, ti mit gondoltok erről?
2011. ápr. 21. 14:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ja hogy nem csak rájánál esténként hanem itt társkereső meg komoly kapcsolat?

Ebben az esetben felőlem lehetne vörös is akkor sem kéne, ez két teljesen külön kategória és komoly kapcsolat az erősen nem javasolt ebben az esetben.

Bár abba is bele lehetne merülni kinek mi a komoly kapcsolat, egy 14 évesnek egy csók, egy felnőtt embernek az együttéllés, egy olyan felnőtt embernek akinek még nem volt nője és soha senki nem fogta meg neki a cuccost, nos neki minden bizonnyal az lesz a komoly kapcsolat ha valaki végre megfogja.

Én nem javaslom hogy sima szexen túl ebbe belemélyedj.

2011. ápr. 21. 15:56
 22/22 face83 válasza:

Szeva! Csak előre! Mindenképpen a bevállalás mellett voksolok. Ha megvan a kellő vonzalom kettőtök közt, akkor már nincs semmilyen kérdés........:) Lélekben Veled vagyok !!!!!

ui: Az erő is veled van.....ne feledd ifjú "szkájvóker" :D

2011. ápr. 25. 14:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!