Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet ezt rontani? (lent kifejtem)
Figyelt kérdés
A barátom tapasztalt,viszont nekem semmi tapasztalatom sincs szexuális téren. vagyis nagyon kevés :) a barátom nagyon ügyes,teljesen oda vagyok érte. De fogalmam sincs,hogy én hogyan kényeztessem,és inkább nem csinálok semmit,nehogy elrontsam... mit csináljak,hogy jó legyen neki? ne csak az orált írjátok,hanem mást is:) pl simogatás,ilyesmik:)
köszi előre is ;)
2011. ápr. 21. 12:53
1/5 anonim válasza:
Pl. lovaglópóz. :D
Na de, van még millió egyéb dolog is. Pl. húsvétkor te lehetsz neki a nyuszi. Egy megfelelő ruha megbolondítja a férfiakat.
2/5 anonim válasza:
A barátod biztosan tudja, hogy tapasztalatlan vagy. Ennek örül is. Ne akarjál így az elején semmi különlegessel kirukkolni, az nem őszinte. Majd jön magától, ő majd irányít. Sok sikert.
3/5 anonim válasza:
Érzéssel csináld, szeretetből. Ezt nem lehet elrontani. Ne legyél durva, ez a fontos egyedül. Finom csókok, nyalogatások, bárhol. Ennyi. Amikor meg bent van, akkor már nem nagyon kell extrázni. Arra figyelj, hogy ha te vagy felül, akkor ne csússzon ki, mert melléülsz és az fájdalmas is lehet.
4/5 anonim válasza:
Csokolgads a fenekét és nyalizd a gátját.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:) jöhetnek még válaszok :))
még nem szexeltünk...:) méég:) de ő már annyiszor kényeztetett,és fogalmam sincs,hogyan kéne viszonozni :)
2011. ápr. 21. 17:52
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!