Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, hogy ne fájjon az ember pénisze?
Figyelt kérdés
Merev állapotban erős feszítő érzés, és nem is jó érzés, ha sokáig merev. Nálatok hogy van ez? Mi a megoldás erre a problémra? Mert így ez nagyon kellemetlen.2011. ápr. 21. 12:13
1/18 anonim válasza:
Feszítő?! Lehet fitymaszűkületed van vagy rövid a féked :S Nem lenne szabad feszítenie.
2/18 anonim válasza:
kisfiam, talán nem kellett volna láncfűrésszel maszturbálni
3/18 A kérdező kommentje:
Csak komoly válaszokat kérek egyébként, köszönöm.
2011. ápr. 21. 12:19
4/18 anonim válasza:
Mi feszül, a bőr, vagy maga a farok? Esetleg vérnyomásprobléma?
5/18 anonim válasza:
El kell menned urológushoz mielőbb, aki megvizsgálja, milyen szervi baj okozza. Lehet, hogy fitymaszűkület, de az is lehet, hogy rövid a makkod alatti fék, és egy apró kis "műtéttel" (két perc) megszűntetheti a fájdalmat.
Ne habozz, menj azonnal urológustól, és szabadulj meg a fájdalomtól.
6/18 A kérdező kommentje:
A fityma. Mintha túl rövid lenne rajta a bőr.
2011. ápr. 21. 12:24
7/18 A kérdező kommentje:
Milyen műtéttel???
2011. ápr. 21. 12:25
8/18 anonim válasza:
Na, az akkor fitymaszűkület. Ha csak mereven van ilyen baj, az a jobb eset, akkor egy kis sebészeti beavatkozással megoldható (nyugi, nem metélnek körül). Ha nyugalmi állapotban se tudnád visszahúzni, na akkor félhetnél a körülmetéléstől is.
9/18 A kérdező kommentje:
ma 12:26
Vissza tudom húzni teljesen a fitymát a makkról. Alapállapotban is, merevene meg eleve visszahúzódik.
Ami feszül, az az alsó részen lévő bőr.
2011. ápr. 21. 12:27
10/18 anonim válasza:
Hány éves vagy? Csak mert kb 14 évesen nekem is ez volt, hogy feszült ha felállt, és visszahúztam a bőrt. Sztem ez egy nagyon enyhe fitymaszűkület de kb. 16 éves koromra elmúlt, kitágult annyira vagy nemtom, most már nincs semmi bajom.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!