Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mekkora az a korkülömbség ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az a korkülömbség ami még elfogadható számodra?

Figyelt kérdés
Ha valaki tetszik neked, mekkora az a korkülömbség ami belefér?
2011. ápr. 21. 12:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nálam maximum 3 év mínuszba, pluszban talán 1. 20f
2011. ápr. 21. 12:04
 2/11 anonim ***** válasza:
28 vagyok és fiú. Ha idősebb a lány, akkor maximum 32 éves korig. 20 év alatti lányokkal pedig nem foglalkozom.
2011. ápr. 21. 12:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, hogy milyen párkapcsolatról van szó.

Nyilván ha hosszú távú terveim vannak, akkor korban közelebb állót keresek. 18-30 között.

De volt már 50-es nővel is dolgom. :)

26/F

2011. ápr. 21. 12:08
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Én azt vallottam legyen idősebb tőlem de ne sokkal,de amikor belépett az életembe egy 30 éves férfi azt hittem hogy soha semmilyen körülmények között nem fogok belé szeretni!NA már 3 éve őrülten szeretem most ő 33éves!Egy 22 éves lány!
2011. ápr. 21. 12:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez nagyban függ, hogy mit várok el a másiktól. Családalapítás vagy csak szórakozás.

Párom 34 éves én 24, mikor összekeveredtünk elbeszélgettünk arról, hogy ki mit szeretne az élettől. 20 éves voltam, de már tudtam, hogy nekem a család a legfontosabb és 30 évesen ő is szeretett volna pár éven belül gyereket. Így klappoltunk és jól ki is jövünk. Nekem nem volt sok tapasztalatom előtte, mindössze egy fiúval jártam, de neki volt pár barátnője és elmondta, hogy 20-30 év között sok "lánynál" megfordult már (bocsi ezt szebben nem tudtam kifejezni), de egyikük sem akart még családot és gyereket, így a kapcsolatuk 3 hét és 3 hónap között mozgott.

Ha meg van minden a kapcsolatban, amit elvártok (például szeretett, hűség, bizalom, családcentrikusság vagy épp a szórakozási vágy) akkor szerintem nem a kor fog számítani. Jó rendben a 15 éves lány és 30 fiú már eléggé húzós, de én úgy gondolom 18 év fölött a 12-15 év korkülönbség is bőven belefér.

2011. ápr. 21. 12:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Én 17 éves vagyok , fiatalabbal nem járnék , idősebbel meg max 24 évessel
2011. ápr. 21. 12:30
 7/11 anonim ***** válasza:

12:19 egyetértek maximálisan!

Nálam a legnagyobb korkülönbség 13 év volt a nő javára. Működhet, ha passzolnak a párok. Az egy más kérdés, hogy pl mit szólnak esetleg a szülők. (magamból indultam ki :)

2011. ápr. 21. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
én 26L párom 38F mi jol megvagyunk :o)) egy percig sem zavart hogy ö enyivel idösebb :o) a volt párom és köztem 3 év korkülömbség volt de messze nem paszoltunk enyire össze mint a mostanival !! de ez persze nem csak a kor miatt volt :o)
2011. ápr. 21. 14:12
 9/11 anonim ***** válasza:
17 vagyok. max 4 évvel idősebb vagy 2 évvel fiatalabb :D Ez az intervallum ami elfogadható de mindig jöhet valaki aki megdönti a rendszert, szerintem ez nem behatárolható
2011. ápr. 21. 14:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Változó. Most 22 éves vagyok (F), és mondjuk 17 éves lenne a legfiatalabb lány akivel összejönnék, szóval 5 év különbség. De pl ha már 28 leszek akkor szóba jöhet 20 éves is ami 8 év. Most viszont eszem ágában se lenne egy 14 évessel kikezdeni. Minél idősebb az ember annál jobban tágul a korhatár.
2011. ápr. 21. 16:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!