Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kaphatja el két homoszexuális srác az AIDS-t ha nem használnak gumit és análisan szexeltek?
Nem értem hogy két nem AIDS-es srác hogy kaphatja el ? Heteroszexuális vagyok csak ezt nem értem ...
Normális válaszokat kérnék !!!
Korotokat is pls !
Nem de azért legyél óvatos mert lehet ő se tudja h elkapta, csináltassatok egy tesztet aztán egy hónapig ne análozzatok gumi nélkül, addig ki lehet bírni :P
17 bi F
Jah nem tudtam. Am a HIV csak úgy nem alakulhat ki, két tök egészséges ember nem fertőződhet meg, csak ha az egyik beteg... csak az a ciki h lehet még nem is tud róla h fertőzött.
Am meg jobb ha tudod h nem csak melegek között terjed ám az AIDS :P Sőt én úgy vettem észre h a melegek jobban ügyelnek néha a biztonságra mint a heterók...
17 bi F
Az egész attól függ, hogy ki mennyit váltogatja a partnereit. Aki sokat váltogatja, az valószínűleg nem olyan igényes az ilyesmire, így nagyobb a kockázat, hogy elkapta. De az állandó kapcsolatban senki nem lehet beteg.
Amúgy a tabi nagyon ritkán nem jön be, és kár lenne nem kipróbálnod óvszer nélkül ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!