Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kaphatja el két homoszexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Redbullmobile kérdése:

Hogy kaphatja el két homoszexuális srác az AIDS-t ha nem használnak gumit és análisan szexeltek?

Figyelt kérdés

Nem értem hogy két nem AIDS-es srác hogy kaphatja el ? Heteroszexuális vagyok csak ezt nem értem ...

Normális válaszokat kérnék !!!

Korotokat is pls !

2011. ápr. 21. 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hát egy aidsestől mondjuk. a homoszexuálisok ritkán monogámok, ezért is ügyelnek a gumira...
2011. ápr. 21. 11:58
 2/10 anonim ***** válasza:
amúgy pedig mivel a végbél nem síkosodik természetesen- ugye, mint tudjuk nem erre van kitalálva- könnyebben szenvednek hámsérülést... a sperma pedig tartalmazhat vírust, akárcsak az esetleges vér a végbélből... 21/l
2011. ápr. 21. 12:00
 3/10 A kérdező kommentje:
értem ... és ha kapcsolatban élnek és nem beteg egyik sem ? akk semmi bajuk nem lesz igaz ?
2011. ápr. 21. 12:00
 4/10 anonim ***** válasza:
akkor elvileg csinálhatják gumi nélkül. sőt, gyakorlatilag is... de ez persze a pártól függ. a monogámia elengedhetetlen így a biztonsághoz...
2011. ápr. 21. 12:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem de azért legyél óvatos mert lehet ő se tudja h elkapta, csináltassatok egy tesztet aztán egy hónapig ne análozzatok gumi nélkül, addig ki lehet bírni :P

17 bi F

2011. ápr. 21. 12:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Hetero vagyok csak megkérdeztem mert érdekelnek a kialakulás okai ...
2011. ápr. 21. 12:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Jah nem tudtam. Am a HIV csak úgy nem alakulhat ki, két tök egészséges ember nem fertőződhet meg, csak ha az egyik beteg... csak az a ciki h lehet még nem is tud róla h fertőzött.

Am meg jobb ha tudod h nem csak melegek között terjed ám az AIDS :P Sőt én úgy vettem észre h a melegek jobban ügyelnek néha a biztonságra mint a heterók...

17 bi F

2011. ápr. 21. 12:17
 8/10 A kérdező kommentje:
én a bnőmmel biztosra megyünk és az orvos is javasolta h óvszer és fogamzásgátló ... mert ha van vmi a tabival ott az óvszer , ha a gumival lenne baj ott a tabi .. ha mind2vel baj lenne az már cink :D
2011. ápr. 21. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Az egész attól függ, hogy ki mennyit váltogatja a partnereit. Aki sokat váltogatja, az valószínűleg nem olyan igényes az ilyesmire, így nagyobb a kockázat, hogy elkapta. De az állandó kapcsolatban senki nem lehet beteg.

Amúgy a tabi nagyon ritkán nem jön be, és kár lenne nem kipróbálnod óvszer nélkül ;)

2011. ápr. 21. 13:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne már! Tabi meg óvszer is? Könyörgöm.. Ha szeretitek egymást, és tényleg csak egymásnak vagytok, akkor minek rontjátok el az élvezeteket gumival? Szerintem ez már kicsit túlzás..
2011. ápr. 21. 14:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!