Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom szerint béna vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint béna vagyok a szexben, és nem tudok kielégíteni. Történt már valakivel ilyen?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon rosszul esik ez :(

20L

2011. ápr. 21. 08:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
elég bunkó hogy ezt így megmondta...
2011. ápr. 21. 08:53
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem így fogalmazott, de ez volt a lényege.
2011. ápr. 21. 08:54
 3/23 anonim ***** válasza:

Ezt kifejtette bővebben, vagy úgy kompletten lebénázott a szexet illetően?

Szerintem elég sértő, ha valaki, főleg az állítólagos szerelmem ilyet mond. Sőt, gusztustalannak tartom az ilyet.

El sem tudom képzelni, hogyha valaki szerelmes, akkor hogy mondhat ilyet.

Sőt, nekem az a véleményem, hogy nincs olyan ember, aki béna, csak tapasztalatlan van...ugyanis ezt is,mint mindent, meg lehet tanulni.

4/23 Gratianon válasza:

Konkrétan mi a baj?

Amúgy ha ezt hangoztatja neked, hogy "béna vagy" meg nem tudod kielégíteni...akkor el kellene gondolkoznod azon, hogy vége legyen a dolognak! Vagy esetleg beszélgess vele arról, hogy mit szeretne....és talán meglesz a közös nevező!

Mert egyébként ha még mindíg együttvagytok és ezt mondogatja akkor lehet, hogy félrekefél.... :S nahh de nem akarlak ijesztgetni...!

23/F

5/23 A kérdező kommentje:

Kifejtette igen, nem tudok lovagolni, és összevissza szenvedek:(

Tapasztalatlan vagyok azt tudom, előtte 1 fiúval voltam csak, vele is kevés alkalommal.

2011. ápr. 21. 08:56
 6/23 anonim ***** válasza:
nem tudsz lovagolni..és? más szexpóz is van nem csak lovagló..
2011. ápr. 21. 09:00
 7/23 A kérdező kommentje:

Az a baja hogy nem tudok irányítani szexben, és hamar elfárad. A lovaglónál pedig tudnék én irányítani, ha tudnék lovagolni.

De így ezek után semmi kedvem lefeküdni vele, mert közben biztos eszembe jutna minden amit mondott.

2011. ápr. 21. 09:02
 8/23 anonim ***** válasza:

Nem az abaj, h te nem vagy elég tapasztalt, hanem az, h ő nem tud rávezetni. Egy ember komfortja és kielégülése nemcsak a partneren múlik, hanem azon is, h ő hogy tudja rávezetni a partnert, arra, h neki mi a jó érzés.

Már rég együtt vagyunk a párommal, de még mindig van olyan eset, amikor (verbálisan és nonverbálisan is) jelezzük, h az adott dolog jó vagy nem. Soha egyikünk sem volt még sértő a másik számára.

A párod igen türelmetlen alak.

2011. ápr. 21. 09:04
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Jaa, hogy ő úgy gondolja, hogy te, alig tapasztalattal legyél profi, ahha. Meg van a barátodról a véleményem...nem is csodálom, ha ezek után nem is mernél vele lefeküdni.

Én a helyedben jól kioktattam volna. Mi az, hogy elvárja, hogy te legyél gyakorlott, holott alig volt alkalmad megtapasztalni dolgokat? Fúúúú...ez kicsit felidegesített.

És ő mit csinál? Ő világ életében profja volt a szexualitásnak? Tán ő már csecsemőként magába szívta minden csínnyátbínnyát a dolgoknak? áááá

2011. ápr. 21. 09:08
 10/23 anonim ***** válasza:
A lovagló póz főleg neked lenne jó és nem olyan nehéz elsajátítíni. Óvatosan rácsüccsensz a barátodéra és a többi magától menni fog, persze csak akkor ha abarátod elég kitartó tud lenni. Nem vagy te béna majd belejössz a szeretkezésbe. Ne csak a barátoddal, magaddal is törődj! Az is lehet, hogy a barátod a béna.
2011. ápr. 21. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!