Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mikor nagyobb a vágyatok a szexre pl. péntekre? :D
Figyelt kérdés
1. Amikor kivered előtte szerdán vagy csütörtökön?
2. Amikor vagy 1 hétig nem vered ki ?
2011. ápr. 21. 08:36
2/5 anonim válasza:
Ki az, aki kibírja egy hétig hoki nélkül? Én egy napig sem. :)
3/5 erich97sexxxx válasza:
huh ember mindennap! legalább 2-szer!
úgy a jó regggel és este
de ha van csajom akkor inkább visszafogom magamt szal 2naponta 1szer inimum! :D 14Fvook én
4/5 anonim válasza:
Figyelj, mert csak egyszer írom le. Páros hónapok páros hetén mindentől függetlenül pénteken sosem, csak csütörtökön vagy vasárnap. Esetleg hétfőn, de azt csak akkor, ha az év 13-mal osztható. Ha viszont telihold van szerdán, akkor pénteken 50% esély van arra, hogy vágyok a szexre. Páros hónapok páratlan hetein hétfő és szerda a két nap, amikor vágyok rá, de amennyiben szerdán 2164 kCal-nál több tápanyagot viszek be, akkor szerdán semmi, csak csütörtökön. Páratlan hónapokban bármely napokon szexelek, ha van kivel, DE nem, hogyha félhold van és két nappal ezelőtt esett az eső; akkor sem, hogyha kimondják előttem háromszor, hogy matrac, avagy nyolcszor, hogy kézi daráló. Viszont az értékek duplázódnak, ha dagály van a Balti-tengeren. VISZONT amennyiben a február 29 napos, az egész hónapban önmegtartóztatást gyakorlok, kivéve ha éppen 21, 42 vagy 84 éves vagyok, avagy a párom 21, 42 vagy 84 éves.
5/5 anonim válasza:
hát pl: ha péntekről lenne szó akkor ucsónak szerdán verném ki..... hogy azért mégis felkészült legyen a menetre....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!