Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
éjszakai magömlés minden fiúnál elöfordul vagy nem mindenkinél?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok de még nem volt, persze maszturbálok....2011. ápr. 20. 22:18
1/13 anonim válasza:
Nekem se volt soha, pedig 26 vagyok és teljesen rendben vannak a dolgok. Nem mindenkinél van.
2/13 tsz-tag válasza:
17 évesen már nem is lesz:D ha volt akkor észre se vetted ezek szerint....én se vettem észre ha volt olyanom:D
3/13 anonim válasza:
ha csapolod rendesen, akkor nemlesz : ) tapasztalat!:DD
4/13 anonim válasza:
Verd ki, nekem 17-18 éves koromban 5-6 nap után volt, ha nem vertem. Most 1-2 hetet is kibír már.
23/F
5/13 anonim válasza:
Az csak akkor van, amikor nem ürítik ki.
6/13 anonim válasza:
nekem úgy van hogy, ha kb 2-3 hétig nem verem, akkor előfordul, de ha heti legalább 1 alkalommal verem akkor, nem.
7/13 anonim válasza:
Nekem 2x volt 13 éves korom körül. Az egyikre emlékszem felébredtem h orgazmusom van, de rögtön vissza is aludtam, félálomba voltam. Reggel azthittem, hogy csak álmodtam, de aztán éreztem, hogy nem.
8/13 anonim válasza:
milyen magömlés?csak úgy van amikor nem verem ki?és csak úgy an orgazmus?én minden nap kiverem nekem még soha nem volt!bár tegnap kimaradt és még ma se vol meg majd úgy 11 körül kiverem!
9/13 anonim válasza:
Akárcsak az első hozzászóló, én is 25 éves vagyok, a szexuális életem rendben van, de éjszakai magömlésem sosem volt. Őszintén szólva nem is bánom, mert így nem marad kellemetlen nyoma, és tudatosan átélni biztos jobb, mint alvás közben elmenni.
10/13 anonim válasza:
nem mindenkinél.. aki maszturbál annál általában nem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!