Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fáj a hüvelybemenetem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj a hüvelybemenetem?

Figyelt kérdés
Ott kezdődött a dolog, hogy 3 éve mikor lefeküdtem a barátommal nem volt jó élmény,fájt. Azóta volt már gombám meg gyulladásom, sok kúpot meg mindenfélét elszedtem már+gyógyszert..nemrég voltam dokinál mert kb 3 éve fáj a hüvelybemenetemnél valami..ott a hugycsőnyílás körül, tükörrel megnéztem és piros és van ott két pici pont ami fáj.. a doki megvizsgált és mondta h kristálytiszta vagyok, semmi bajom nincs, folyás sincs, és csak beképzelem a fájdalmat.. de mindig fáj, ha kézzel odanyúlok vagy ha tampont teszek fel, sokszor ha ülök is.. pedig mellette semmi bajom nincs. El se tudom képzelni mi lesz ha lesz 1 újabb párkapcsolatom. Egy nagyon elkeseredett lány :(
2011. ápr. 20. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress másik dokit és nézesd meg azzal is. Az orvosok se tévedhetetlenek.
2011. ápr. 20. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:
fürdeni kell szappannal.
2011. ápr. 20. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:

én olyan gyengéden bánnék veled, hogy sosem fájna többet.

és nem lenél többé elkeseredett.

ha kell sosem szeretkeznék veled, csak hogy ne legyen fájdalmad.

de sajnos nem ismerlek, úgyhogy inkább nézem tovább a reál meccset... :(

2011. ápr. 20. 22:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Már 3 dokinál voltam
2011. ápr. 20. 22:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!