Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki kíván valakit miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki kíván valakit miért forrósodik fel a teste?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 21:52
 1/9 tsz-tag ***** válasza:
81%
ez női kérdés nem tudok válaszolni...nekem szimplán ágaskodik a kishaver
2011. ápr. 20. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem forrósodik fel xD Az milyen? Nekem csak tesiórán, vagy a szaunába szokott :P
2011. ápr. 20. 21:58
 3/9 anonim válasza:
77%

Huh..ez elég fura kérdés

nekem se volt még olyan h felforrósodjak...

De olyan volt h majd kiugrottam a bőrömből csak h hozzá érhessek..eleinte szar majd ha megcsókool...jön h olvadj el:D

2011. ápr. 20. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, bár én csak utána vagyok nagyon forró, főleg a homlokom-arcom.

21f

2011. ápr. 20. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Nemi izgalom -> megnő a pulzus -> megnő a vérnyomás -> kipirosodsz, fölmelegszik a tested.
2011. ápr. 21. 10:53
 6/9 anonim ***** válasza:

a látványa beinditja a szervezet természetes védekező rendszerét és igy a szervezet jeletküld a hipotalamusznak hogy növelje a test hőmérsék letét.

flopilemez

2011. ápr. 22. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:

ya ez így igaz, ugyanakkor arról se szabad elfeledkeznünk, h midez mitokondriális szinten zajlik, és ettől lesz, olyan piros pozsgás a pofikád: tehát egyszerüen mondva a sejtjeid mitokondriumában lezajlik egy citromsavciklus illetve terminális oxidáció, mely energiát illetve hőt termel, emelett egy sor másik hormonális reakció is elindul ezzel egy idejűleg de ezt már nem részletezném

elbűvölő átlagember

2011. ápr. 22. 22:36
 8/9 anonim válasza:
én sose forrósodtam fel,csak kiugrik a nyelvem hogyha kívánok valakit VAGY! nemtudom XD
2011. ápr. 22. 23:08
 9/9 anonim ***** válasza:
A vérbőségtől.
2011. ápr. 23. 09:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!