Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány menstruál akkor azalatt az idő alatt lehet ujjazni és egyéb?!
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 21:29
2/8 anonim válasza:
És egyéb? Ha ez a szexet jelenti, akkor lehet, csak éppen nem ajánlott mert fertőzés lehet belőle.
Ujjazni? Ugyanez érvényes, ha van gusztusod egy véres punciban turkálni...
22/L
3/8 anonim válasza:
lehetni lehet. ilyenkor a méh egy "nyílt seb". nem ajánlott az ujjazás, és a szex is leginkább sehogy, de ha mégis, akk gumiban... a fertőzésveszélyre fokozottan vigyázni kell.
4/8 A kérdező kommentje:
és menstruáció alatt hogyan tudom kielégitteni partneremet? vagy mindenképpen melőzzük ezalatt az ijesféle dolgokat?!
2011. ápr. 20. 21:45
5/8 Koldus válasza:
Pippantsd le azt el van intézve.
6/8 anonim válasza:
Eww... hát nekem még magamhoz se lenne gusztusom, nemhogy egy szerencsétlen srácnak, aki nem sok ilyen helyzetet élt át, vagy látott. XD
És csakis gumiban... de ha pl tampont használ a csaj, akkor kívülről lehet simogatni gondolom.
8/8 anonim válasza:
Utolsó, beteg vagy XD :D
Egyébként ha lehet is, én nem engedném, akaratlanul is arra gondolnék közben, hogy ez milyen gusztustalan lehet a pasimnak(meg nekem is).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!