Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudom eljuttatni barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betjani kérdése:

Hogy tudom eljuttatni barátnőmet a csúcsra hüvelyből? Régen sikerült neki mondta. De egy évig nem volt senkije, jöttem én. Most pedig nem megy neki. Szeret, jó velem azt mondja.

Figyelt kérdés
Nem értem...
2011. ápr. 20. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Hat pedig valami baj csak van....

1. O nem tudja magat ugy elengedni veled, mint az exevel eltudta

2. Nem vagy olyan jo az agyban, mint az exe, csak a baratnod nem akarja megbantani az erzeseidet.

Egyik eset sem igazan imponalo a szamodra :S

2011. ápr. 20. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:

VAgy csak szimplán más formájú és méretű a péniszed, mint az exének. Ez nem baj, meg kell találni a megfelelő pózt:

Felfelé görbülő pénisznél: misszionárius

Lefelégörbülő és egyenes pénisznél: kutyapóz

Ezekkel a legkönnyebb elérni a hüvelyi orgazmust. Aztán lehet még azt, hogy a lány oldalt fekszik, te pedig hátulról. Ez is többnyire jó, minden farokkal:D

Amúgy meg nem muszáj pénisszel elmennie, lehet előjáték is, orálisan, ujjakkal. És ha már kellőképpen felizgattad így, akkor mehet be a nagyfiú és onnan már nem sok kell az orgazmusig.

Megjegyzem, ez csak akkor járható út, ha amúgy tényleg képes lenne élvezni. Ha nem érzi jól magát közben, vagy nincs önbizalma, akkor először lelki téren kell rendbe tenni a lányt - hát ez meg nem is olyan könnyű sokszor...

2011. ápr. 21. 11:07
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2011. ápr. 21. 11:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!