Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy van hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy van hogy szeretkezés közben jön rám a pisilési inger?

Figyelt kérdés
Félek, hogy így bepisilek és így nem tudok a csúcsra eljutni, mert nem engedem el így magam...
2011. ápr. 20. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
áááá nekem is ez a baj nem tudom ha felvagyok izgatva folyton ez az h "bepisilek" ezen a héten elösször szeretkeztem ugy h elengedtem magam probáld elengedni magad amennyire csak tudod és szex elött pisij és nem fogsz szex közben!
2011. ápr. 20. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért van ez, mert ez a hüvelyi orgazmus előjele.

Így legyőzheted: elmész pisilni szeretkezés előtt. Kicsivel előtte és aztán már ne igyál. Utána ha ezt érzed, kimész megint, próbálod, de nem jön semmi, megnyugszol, hogy máskor sem fog, és legközelebb elengeded magad, és jó lesz.

2011. ápr. 20. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Én úgyhallottam, hogy a "pisilésiinger" az a hüvelyi orgazmus előjele, tehát szex elött felététlen menj el pisilni, és utána már nyugodtan, szeretkezhetsz, de ha még mindig bizonytalan vagy és úgy érzed hogy megint "pisilned" kell, menj el megint pisilni, és ha észreveszed hogy nem nagyon megy, akkor már végleg megnyugodhatsz és nem kell ezzel bajlódnod többé :D
2011. ápr. 20. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
az utód nemzés előre valóbb mint a pisilés... nem tudom hogy lehet pisilni szeretkezés közben
2011. ápr. 26. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a pisilési inger jót jelent ám ugye tudod:-))

De én valahol azt halottam,hogy kifejezetten ajánlott szex elött és után pisilni mert az egészséges :-)

Amúgy az orgazmus elött nekem is van ingerem,sőt jobb is a szex ha úgy érzed pisilned kell:-)

22/N

2011. ápr. 26. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam, ha a G_pontot megfelelően ingerlik, az olyan érzés mintha pisilned kéne. Szóval jó előjel! Olvass utána!
2011. ápr. 26. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Az is igaz, amit előttem írtak, lehet az orgazmus előjele is, de talán az is lehet, hogy a párod pénisze irritálja a húgycsövedet.
2011. ápr. 26. 16:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!