Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » S. O. S! Milyen gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S! Milyen gyakran szeretkeztek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a párom eddig nem igazán bírt kielégíteni,csak petting közben,amikor a csiklómat izgatta.Tehát szex közben nem. Lehet ezért van az,hogy mindig amikor találkozunk(van hogy naponta),és olyan a helyzet akarom a szexet.Eddig ezzel semmi problémája nem volt,az utóbbi időben viszont olyanokat kezdett mondani,hogy mások csak hetente szexelnek meg ilyesmi..eddig erre nem is figyeltem,de ma kicsit rosszul volt,és azt mondta,hogy "kell szünet is,nem kell minden nap csinálni". aztán mikor mondtam neki később telefonban,akkor helyesbíteni próbált,hogy nem úgy értette.meg h jó neki csak nem naponta hanem mondjuk két naponta.. nekem ez rosszul esik..és arra gondoltam ,hogy nem szeretkezem vele egy darabig..segítsetek nem tudok kiigazodni!
2011. ápr. 20. 21:18
 1/8 szamóca. ***** válasza:

hát én nem vetném meg a mindennapos szexet, de mindenki más.

tartsd tiszteletben, lehet neki nincs ennyire igénye: kössetek kompromisszumot. de ne essen rosszul eznem ellened irányul, csak mások az igényei.

2011. ápr. 20. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy példa. Van a kedvenc édességed (nekem pl a csoki) képzeld el, hogy minden nap kapsz belőle egy nagy adagot, de mindig meg kell edd mind az egészet. Hány nap után unnád meg? Én azt hiszem úgy 7-8 nap :)) szóval, ha minden nap csináljátok előbb utóbb megunja, s nem csak azért nem akarja, hanem kell időt adj arra is, hogy újra tudjon termelődni a spermája, mert tele herékkel jó igazán. Szóval ne parázz, mert nem rossz előjelnek kell tekinteni ezt.
2011. ápr. 20. 21:22
 3/8 Helloittvagyok ***** válasza:
Hát mi mindenhol és mindig,ahol érjük egymást.Hú,ha hetente lenne...áh.:)Együtt élünk,dolgozunk,és amikor csak lehet,szeretkezünk és beszélgetünk.Nem elégít ki a szexuális életed?Az nagyon nemjó...nekem nem lenne jó,és tényleg beszéld meg vele.
2011. ápr. 20. 21:23
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,ez kicsit megnyugtatott :) azt hittem velem lett valami baj vagy ilyesmi..
2011. ápr. 20. 21:23
 5/8 A kérdező kommentje:
vele vesztettem el a szüzességem,szóval nem volt (van) valami nagy tapasztalatom. és szex közben sosem mentem el,eleinte úgy sem hogy a csiklómat izgatta..az is csak mostanában jellemző. ettől is félek,hogy miért nem tudok elmenni rendesen?
2011. ápr. 20. 21:26
 6/8 Helloittvagyok ***** válasza:
Én sem tudok elmenni szex közben.Nagyon sokan nem tudnak,azt hiszem,ezt gyakorolni kell.:)Ez nagyon szép dolog,hogy ő neked az első,és ha olyan a fiú,beszéljetek nyíltan a szexuális igényeitekről,foglalkozzatok a Te kielégüléseddel is,mert így hiába is szeretkeztek annyit,amennyit,ha téged ritkán elégít ki,az hosszú távon nem jó.Én ezt tudom,és a mostani párommal mindegyik alkalom a legjobb volt,és végülis nem mindig fontos az orgazmus,mert anélkül is lehet szuper.Beszéljetek erről,ne zárkózzon el ő sem.
2011. ápr. 20. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Tetszik a masodik hozzaszolas!!!!! Nagyon igaz.

Amig szingli voltam, nekem is tuti jol hangzott volna a napi szex, ma mar orulok, ha hetente 3szor egyutt vagyunk. Nem a mennyiseg, a minoseg a lenyeg.

Hagyd beken egy kicsit, majd o kozeledik, ha mar "hianyzik" neki. Megsertodni meg nem kell. Most inkabb legyen veled, es ne szoljon, de kozben meg a hata kozepere se kivanjon????

Orulj, hogy oszinte veled!

2011. ápr. 20. 21:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van,köszönöm. csak kicsit megijedtem,hogy velem van baj :( akkor hagyni fogom,hogy ő közeledjen.
2011. ápr. 20. 21:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!