Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínai, japán, vagy thai -srácot szeretnék dugni. Meleg vagyok. Van ilyen ismerősötök? Hol találhatok ilyen származású meleg srácokat?
Figyelt kérdés
Köszönöm a kulturált válaszokat.2011. ápr. 20. 20:52
1/45 anonim válasza:
én japán vok de nem meleg bocsi :(
2/45 A kérdező kommentje:
Ismersz meleg japán srácokat Magyarországon?
2011. ápr. 20. 20:58
4/45 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy és honnan írsz?
2011. ápr. 20. 21:05
6/45 anonim válasza:
15 budapest
utolsónak: nem vagyok meleg tanulj már meg olvasni
7/45 anonim válasza:
még fiatal vagyok ehhez :D
előző vagyok
9/45 anonim válasza:
21:56, a világ szerencsére nem arrafelé halad, amerre te gondolod. Neked kellene elgondolkozni, hogy minek foglalkozol olyan témával, ami téged nem érint. Inkább éld a saját életedet, neked se mondja meg senki hogy kivel d*gj.
10/45 anonim válasza:
Hogy a k.u.r.v.a a.ny.á.d.a.t mi a f.a.sz.é.r.t b.z.u.l.sz?szerezz egy csajt és b.a.sz.d+ 5.-ször!akkor akarjál kínai japán és thai srácokat dugdosni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!